می خوام برای سایتم یک سیستم نظرسنجی راه بندازم

میخوام یک سیستم نظر سنجی با ASP.NET2 و زبان2005 Visual Basic و پایگاه داده SQLSERVER 2005 برای سایتم بنویسم ، یعنی نمیخوام از نمونه های آماده استفاده کنم !
تو چند مورد اشکال دارم که امیدوارم با همکاری دوستان اونا هم حل بشن :

1 - اولیش اینه که میخوام وقتی بیننده میخواد یک نظر ارسال کند ، تاریخ شمسی و ساعت هم همراه مشخصات و متن نظر وارد دیتابیس بشه . نمیدونم با چه تابع یا با چه روشی میتوان تاریخ شمسی رو بدست آورد ؟ البته میخوام تاریخ سرور رو بدست بیارم ، نه تاریخ سیستم کاربر !
2 - دومیش اینه که در دیتابیس تاریخ رو نمیتونم به صورت شمسی ذخیره کنم ! البته برای این مشکل یه مقاله پیدا کردم که نوع تاریخ جلالی رو به دیتابیس مورد نظر اضافه میکرد ، ولی نتونستم ازش استفاده کنم ! لینک مقاله : http://www.persianforum.net/forum_posts.asp?TID=13765&PID=100668#100668
ولی زیاد مهم نیست ، میشه از nText هم استفاده کرد . . .
فعلا تا اینجا .
مرسی .

morTeza_CS

New Member
شما باید از همون نوع DateTime استفاده کنید و لاغیر .
برای حل مشکلتون :
1:برای بدست اوردن تاریخ شمسی بالای فرمتون این کد رو اضافه کنید:
کد:
imports System.Globalization
بعد از این یه متغیر به این شکل تعریف کنید
کد:
Dim pc As New PersianCalendar

حالا با این متغیر به همه زمانها از سال تا میلی ثانیه دسترسی دارید کافیه بنویسید
کد:
pc.getyears(Now)
و باقیشو خودتون ببینید
2:تاریخ به صورت شمسی وارد نمیشه ؟؟؟؟؟چرا ؟؟Error میده ؟چه مشکلی داره بگو تا راهنمائیت کنم .

آقا مرسی .
کار کرد .
حالا من چطوری میتونم تاریخ سرور رو بدست بیارم ، نه تاریخ کاربر رو ؟

morTeza_CS

New Member
شما وقتی صفحتونو آپلود کنید تمام فایل هاتون می ره تو سیستم سرور و شما هر کاری کنید اونجا اعمال می شه پس همین جوری که تو دستگاه خودتون تاریخ و ساعت رو بدست می یارید همون جوری هم وقتی آپلود کنید تاریخ و ساعت سرور بدست می یاد .
موفق باشی .

پس یعنی وقتی آپلود کنم ، ساعت سرور رو برمیگردونه ؟
اگه اینطوری باشه که دیگه مشکل خاصی نیست .
فقط میمونه اینکه :
من وقتی یک فیلد از نوع DateTime در دیتابیس ایجاد کردم موقع دادن مقدار به آن ، تاریخ شمسی مثل 1386/5/11 رو قبول نکرد و نوشت که تاریخ باید از 1975 به بعد وارد شود !
سوال دومم دقیقا همین بود .
مرسی .

morTeza_CS

New Member
بله ساعت و تاریخ سرور رو می ده
شما نیازی ندارید که حتماً تاریخ شمسی رو وارد دیتا بیس کنید .می تونید همون میلادی وارد کنید و موقع خوندنش با 1 خط کد اونو به شمسی بتدیل کنید .
حتی می تونید خیلی دقیق با دو تا تابع بگید نام ماه (فروردین - اردیبهشت -...) و چند شنبه است .:):)
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا