می خوام از بالای سایتم گل بریزه تا پایین

ادیب

Member
با سلام به دوستان با چه پهنایی صفحه فلشم را ایجاد کنم و بطور مفصل چطوری ایجاد کنم

amir_s

Active Member
ادیب گفت:
با سلام به دوستان با چه پهنایی صفحه فلشم را ایجاد کنم و بطور مفصل چطوری ایجاد کنم
اگر سايتت رو با html طراحي كردي و ميخواي گل با فلش بريزه پايين خيلي مشكل و پيچيده ميشه ...
بهتره با جاوا اسكريپت كار كني
اگه كدش رو ميخواي بهت بدم

sambol

Active Member
امير جون گفته با چه پهنايي صفحه فلش رو درست كنم شما درست نفهميدي عزيز هر سايزي ميخواي درست كن معمولا 800* 600 خوبه يه سري مقاله تو سايت بود در باره ريزش برف و غيره اونا رو بخون ميفهمي چه جورياست به جاي سيمبل برف يه گل ميكشي بعد انگار داره گل ميباره(سرچ بكن)

amir_s

Active Member
sambol گفت:
امير جون گفته با چه پهنايي صفحه فلش رو درست كنم شما درست نفهميدي عزيز هر سايزي ميخواي درست كن معمولا 800* 600 خوبه يه سري مقاله تو سايت بود در باره ريزش برف و غيره اونا رو بخون ميفهمي چه جورياست به جاي سيمبل برف يه گل ميكشي بعد انگار داره گل ميباره(سرچ بكن)
فكر نميكنم
به هر حال شايد من اشتباه ميكنم
بهتره خودشون بيان و يه توضيحي بدن

mamali132002

Active Member
sambol عزيز موضوع تاپيك رو بخون فكر كنم حق با امير باشه استفاده از جاوا اسكريپت براي اين كار خيلي راحت تر و مفيد تره تا فلش ...

ادیب

Member
ممنون از دوستان
سايت را در فرانت پيج طراحي كردم ولي مي خوام بالاش يه باريكه چند پيكسلي درست كنم با فلش كه توي صفحه گل بريزه
اگه ميشه هم فلش هم جاواش رو بگيد ممنون

amir_s

Active Member
ميخوايد از بالا تا پايين صفحه كل بريزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا ميخوايد چند سانتي متر بالا اينطوري باشه ؟؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا