میگن بد نشده اما خودم میگم...!!!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
از نظر من که خوبه !!!!! من از این رنگ لذت می برم!

تا بعد...!

atiye

Member
رنگات بیش از حد گرمه و در نگاه اول بنظر میرسه منوی غذا باشه یا تبلیغ رستوران...بهتره بجای قرمز ، زرد و نارنجی از آبی، زرد و سفید استفاده کنی.موفق باشی

AMiR

Active Member
ظريف تر كار كنيد جالبتر ميشه
يه سري هم به رنگ هاي آبي و سفيد و سورمه اي بزنيد

omidsas

Member
ممنون از نظراتتون حقیقتشو بخواهید من تو انتخاب رنگ سلیقه ای عمل نکردم سعی کردم رنگها با موضوع در ارتباط باشن همونطور که میدونید تو کشور ما عموما مراکزی که فعالیتشون تو این زمینه هست بیشتر از این رنگ ها در جاهایی که احتاج دارند استفاده میکنند نمیدونم قبلا خوب دقت کردید یا نه که حتی در آرم شرکت برق باختر هم از همین زنگ زرد استفاده شده بیشتر از این دید به موضوع نگاه کردم تا حاصل کر برای سفارش دهدنده غریب نباشه و طرح براش ملموس تر جلوه کنه در کل ممنون

omidsas

Member
کسی دیگه نیست در مورد کار ما نظر بده؟؟ اجب شانسی دارم!!

alireza-metal

Active Member
عزیزم کارت خیلی شیک و عالیه --- و معلومه که خیلی روش کار کردی --- بخصوص رنگ هائی که به کار بردی و تصاویری که قرار دادی -- فقط اون قسمت های سیاه که در 2 گوشه بروشور قرار دادی رنگشون برای اونجا مناسب نیست و تو ذوق میزنه --- اگه بتونی رنگشونو به رنگ هائی که بیشتر به کار بردی نزدیک تر کنی خیلی بهتر از این میشه --- موفق باشی

آخرین ویرایش:

omidsas

Member
ممنون از اظهار محبتتون. در جواب علیرضا جان و نوار سیاه رنگ کنار باید بگم من برای تاکید بیشتر روی اون ناحیه ها از رنگی استفاده کردم که تا حدودی تضاد سازگار داشته باشند چون تو اون نواحی مشخصات شرکت قید شده بود و این کار تو سایز a4 چاپ میشد بهتر بود ضعف فضای کم رو با رنگ مخالف تا حدودی بپوشونم همین. یه توضیح کوچولو هم در مورد دفاعیه هام ( هر کی ندونه فکر میکنه دارم تو دادگاه لاحه حرف میزنم) بگم من قصد رد کردن نظرات دوستان رو نداشتم و ندارم فکر تفکر خودم رو منتقل میکنم

omidsas

Member
کاش مدیران انجمن هم یه نظری میدادن.
آخه چرا نظر ندادین ناامید شدم

h.khafan

Active Member
منم متعجب شدم چرا نظر ندادن !!!!!!

ولی در هر صورت به نظر من خوب شده.(قبلا هم گفته بودم)

جدیدترین ارسال ها

بالا