میوه و مجیدآنلاین

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
دوستان، دوباره با یه طرح جدید برای مجید آنلاین اومدم که موضوعش میوه و مجیدآنلاین هست. بعد از اینکه طرح و دیدید از 100 نمره بهم امتیاز بدید. یادتون نره...

1247393267.jpg
image-AEC7_4A70556A.jpg

آخرین ویرایش:

artman19

Member
دوست عزیز به نظر من تنها مشکل کارت اینه که زیادی شلوغه ... مثلا اون خونه های بکش واقعا زیادین
و یک ایراد جزئی ، شما این میوه هایی که پایین گذاشتی، خوب طوری نیست اما اون بریده های پرتغال که دیگه از جنس اون میوه ها نیست...
حالا از همه اینا گذشته ، میوه چه ربطی به مجید آنلاین داره؟؟:?:
سعی کن از ابزار کمتر استفاده کنی این هم امتیاز !!! : 68.1543

shayanboy

Active Member
در کل بد نشده :
بگراند خوبه
طرح کناری قوس داده شده خوبه
اون درختم خوبه
میوه ها می تونستند بهت باشند.
درکل از 100 : 50 می دم .

موفق باشی .
شایان

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
کار قشنگیه
چند وقت دیگه دوستان سوپر مارکت مجید انلاین رو هم طراحی میکنن
کمله و در چند نگاه م خونده میشه نه و

setareh salehi

New Member
طرح جالبیه اگه به جای مجید آنلاین نوشته بودی بستنی یخی جال تر بود در کل من بهت 80 میدم واقعا" خسته نباشی.:)

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست ...
من 80 میدم .
اون 20 تاش هم که ندادم به خاطر شلوغی کار بود .
کلا تا حالا هر چی طرح زدین شلوغ بوده .
موفق باشید .

1farahani

Member
به نام خدا
وای دهنم آب افتاد از این همه میوه رنگارنگ!اگه ممکنه یک کیلو بده ببرم بشینم بخورم!:d
نمره:75
موفق باشید!

امتیازی که من به کارت میدم 60 هستش .
چون دیگه با این براشی که خودت هم ادیتش کردی خیلی داری کار میکنی . تو همه کارات داره تکرار میشه عزیز .
از 60 من هم ناراحت نشو باید میانگین امتیازتو حساب کنی جیگر .!!!!!:wink:

MrHossein

Well-Known Member
حالا که بحث فقط سر امتیازه 50

ولی اگر خواستی دلیلش رو هم بگم ما در خدمتیم

MrHossein

Well-Known Member
حالا چرا میزنی . چشم میگم.

1 - در مورد ایده. موضوع مورد نظر شما میوه و مجید آنلاین هست ولی اینجا میوه ها از طرح جدا هستند و ارتباط معنایی خودشون رو از دست دادند. منظورم از نظر چیدمان و ترکیب هست.
2 - تصاویر خوب با هم Mach نشدند و ادغام شده به نظر نمیاند. البته منظورم محو شدن توی هم نیست. کیفیت تصاویر با فرق دارند. بعضی با کیفیت هستند و بعضی نیستند.
3 - جهت نور و سایه درخت در خلاف جهت نور منعکس شده در زمینه هست. نور زمینه از سمت چپ تابیده و سایه درخت هم سمت چپ هست.
4- خط نور میانه تصویر از بالا مقطع بدی با نوشته مجید آنلاین داره و در واقع با برخورد به لبه کادر مجید آنلاین نیمه بالایی تصویر رو قطع کرده.
5 - بهتر بود کادر دایره ای دور طرح به طرف داخل سایه داشته باشه تا دورنمای طرح خودش رو نشون بده
6 - ساختمون هایی که پشت میوه ها با حالت سایه قرار گرفتند هم تناسب معنایی طرح رو به هم زدند.
7 - خیلی گلی . میخوامت

حالا راضی شدی

جدیدترین ارسال ها

بالا