میشه یه طرح رو بزرگ کرد ؟

behrooz2006

New Member
سلام. می خواستم از اساتید بپرسم میشه یه طرح رو اول در ابعاد کوچک ولی با رزولوشن بالا مثلاً 300 کار کرد و وقتی تمام شد برای چاپ ابعاد اون رو بزرگ کنیم؟ بخاطر کند شدن سیستم میخواستم این کارو بکنم.ممنون از راهنماییتون :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شما توضيح ندادي كه ابعادي كه ميخواي بزرگ كني چند در چنده و براي چه كاري ميخواي. چون اگر براي چاپ در سايز مثلا 50*70 سانت هم كه بخواي مجبوري با همون رزلوشن 300 كار كني و براي چاپ هم همون رزلوشن 300 لازمه.

ولي براي يه سري طرحهاي بزرگ مثل بنرهاي بزرگ يا بيلبورد و كلا طرحهايي كه رزلوشن بالا نياز دارن ميشه اين كارو انجام داد. ولي من پيشنهاد ميكنم شما طرح رو در سايز واقعي ولي با رزلوشن پايين كار كني. يعني مثلا يه كار 2*3 متر رو با همون سايز ولي رزلوشن مثلا 100 كار كن. اينطوري كاملا اطمينان داري كه طرح مشكلي براش پيش نمياد.

Masih

Well-Known Member
اینکه گفتی طرح مشکلی براش پیش نمیاد منظورت بعد از اتمام کار و ارتقای رزولیشن به 300 هست؟ یا بدون ارتقای رزولیشن؟

behrooz2006

New Member
ممنون . من برای تابلو فلکسی می خواستم با ابعاد 3 در 1.5 متر .به نظر شما اول با چه ابعادی و با چه رزولوشنی کارکنم بهتره؟ اگر هم بعداً بزرگش کنم (ابعادشو) خراب نمی شه؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
همونطوري كه گفتم شما سايز رو واقعي يعني همون 3*1.5 متر در نظر بگير و رزلوشن رو بذار روي 100 تا 150 اينطوري هم ميتوني راحت كار كني هم رزلوشنت كافيه. اصلا براي كاراي بزرگ رزلوشن 300 لازم نيست! رزلوشن 300 رو براي كاراي كوچيك چاپي در نظر ميگيرن.

جدیدترین ارسال ها

بالا