سلام دوستان این کارتها امروز به دستم رسیده راستشو بخواید نفهمیدم قضیشون چیه میشه کمکم کنید؟
crycafe Active Member Apr 8, 2006 #1 سلام دوستان این کارتها امروز به دستم رسیده راستشو بخواید نفهمیدم قضیشون چیه میشه کمکم کنید؟ پیوست ها 1.jpg 109.5 کیلوبایت · بازدیدها: 28 2.jpg 66.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
S.H.R.M.K Well-Known Member Apr 8, 2006 #2 سلام ساناز خانوم تبریک میگم ، به نظرم واسه همون طرح بسم الله هایی هست که زده بودی. از شما دعوت کردن که تو این نمایشگاه شرکت کنید البته از این واضح تر که نمیشد نمیدونم برای چی متوجه نشدی ؟؟؟!! فکر کنم باید تشریف بیارید تهران. آخرین ویرایش: Apr 8, 2006
سلام ساناز خانوم تبریک میگم ، به نظرم واسه همون طرح بسم الله هایی هست که زده بودی. از شما دعوت کردن که تو این نمایشگاه شرکت کنید البته از این واضح تر که نمیشد نمیدونم برای چی متوجه نشدی ؟؟؟!! فکر کنم باید تشریف بیارید تهران.
Broken-home Member Apr 8, 2006 #3 مبارکه. میشه طرحتون رو اینجا هم بزارید. تو این جشنواره حتما باید از طرف جایی شرکت کرد ؟ لینک آثار برندگان تو سایتشون مشخص نیست ؟ آخرین ویرایش: Apr 8, 2006
مبارکه. میشه طرحتون رو اینجا هم بزارید. تو این جشنواره حتما باید از طرف جایی شرکت کرد ؟ لینک آثار برندگان تو سایتشون مشخص نیست ؟
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Apr 9, 2006 #4 ساناز جان این تاپیک رو باید تو قسمت سوالات انجمن مطرح میکردی. اینا هم فکر کنم دعوتنامه باشه. 100% واسه همون کارای اسماء حسنی باید باشه.
ساناز جان این تاپیک رو باید تو قسمت سوالات انجمن مطرح میکردی. اینا هم فکر کنم دعوتنامه باشه. 100% واسه همون کارای اسماء حسنی باید باشه.