میشه از شناسایی رایانه (اینکه ایرانیه)موقع دانلود یه برنامه جلوگیری کرد؟(خیلی فوری)

orangy green

New Member
سلام برو بچ :)
نمی دونم سوالم مربوط به این انجمن میشه یا نه ، خواهشا یه کمکی برسونید؛ درواقع می خواستم یه راهنمایی بگیرم در مورد نصب يه برنامه از اینترنت:
موقع دانلود ورژن 6 و مجانی " اسکچ اپ" از سایتش یه سری سوال پرسید، نمی دونم چرا جو گیر شدمو تو بخش کشور زدم ایران؟!!!! خلاصه اینکه اونا هم با کمال احترام پیغام دادن که به شماها نمیدیم تا دلتون بسوزه هربار دیگه هم که خواستم دوباره مراحلو طی کنم خودش بدون پرسش این اخطارو میده! حسابی کفری شدم میخوام واسه رو کم کنی هم که شده تو کامی خودم دانلودش کنم، اگه تا بحال با همچی چیزی مواجه شدین بیزحمت در اسرع وقت بگین ، البته برنامشو خیلی لازم دارم( با ورژن 4 اون کار می کنم ولی فایلایی هست که حتما اخرین ورژنشو واسه نصب میخواد)
البته به مدد این اشتباه برنامه google earth رو هم نصب نمیکنه!:-?
please help me

najafzade

Member
سلام دوست عزیز
این که به ایران خدمات نمیدن ربطی به انتخاب شما نداره.
اونها خودشون از طریق IP و یک سری رد گیریهای ماهواره ای و اینترنتی می فهمن که شما حتی شماره تلفنتون چیه.

برای دریافت برنامه هم می تونین از ابزارهایی که IP رو مخفی می کنه و یا نرم افزارهایی که Server ها رو دور میزنه استفاده کنین تا نفهمن که شما ایرانی هستین و یا اینکه در چت روم از یه نفر خارجی بخواهین که این فایل رو برایتون رو سیستم خودش داونلود کنه و ایمیل کنه.

امید است حل شود.:razz::twisted:

orangy green

New Member
سلام دوست عزیز
این که به ایران خدمات نمیدن ربطی به انتخاب شما نداره.
اونها خودشون از طریق IP و یک سری رد گیریهای ماهواره ای و اینترنتی می فهمن که شما حتی شماره تلفنتون چیه.

برای دریافت برنامه هم می تونین از ابزارهایی که IP رو مخفی می کنه و یا نرم افزارهایی که Server ها رو دور میزنه استفاده کنین تا نفهمن که شما ایرانی هستین و یا اینکه در چت روم از یه نفر خارجی بخواهین که این فایل رو برایتون رو سیستم خودش داونلود کنه و ایمیل کنه.

امید است حل شود.:razz::twisted:
خیلی ممنون که به سوالم پاسخ دادی ولی ببین من تو این جور کارا تازه واردم! میشه بگی مثلا چه نرم افزاری ip رو مخفی میکنه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا