میترا و فروم

دوستان بنده در مورد فروم سوالی داشتم

1-ایا فرومی که میخواهی در سایتت بزنی به سیستمی که در طراحی سایت ازش استفاده میکنی ربط داره یا نه؟

بنده میترا استفاده میکنم میخواستم ببینم چه فرومی میتونم استفاده بکنم و از کجا میتونم بدستش بیارم

hosseinsh

New Member
سلام
ميتونه ربط داشته باشه ميتونه نداشته باشه
شما به نظر من از Mambo يا جوملا استفاده كن... ميترا خيلي باگ داره
از انجمن smf هم استفاده كن
هر دو تاش رو ميتوني اينجا پيدا كني: http://www.mambolearn.com/forum/index.php?
يا علي

به نام خدا

دوست عزیز از جوابت ممنونم ولی باید بگم هسته این سه زیاد فرقی با هم ندارن

و قابل توجه شما هم باید اینو بگم که هسته میترا از نظر امنیتی مشکلی نداره و بستگی به خودت داره که روی هسته چه چیزی اعم از کامپونت و ... نصب کنی در ضمن امنیت به هاست و ادمین سرور و خود مسئول سایت هم بستگی داره درضمن منظورت از این که میتونه ربط داشته باشه و میتونه نداشته باشه چیه؟؟؟؟

بازم از جوابت ممنونم یا حق

Pedi7Khat

Member
شما که از میترا استفاده می کنی می تونی فایربرد رو استفاده کنی براش.مشکلی هم داشتی می تونی به روح الله بلوردی مدیر پروژه میترا بگی.100 % کمکت می کنه.

به نام خدا

دوست عزیز این فایر بردی که گفتی معنیش چیه؟؟؟

راستی اگه سایتت میترا باشه مثلا میشه که فروم vBulletin زد ؟ اره؟؟؟؟

Pedi7Khat

Member
Fire Board یه کامپوننت انجمن هست.

اگر میترا باشه می تونی بریزی ولی تیم توسعه میترا باید یه کامپوننت براش بنویسند که متصل بشه بهش.

الان این فایل برای جوملا هست که اینتگریتد می کنه اطلاعات وی بولتین رو به جوملا.

اما اگر متصل کنی امکان ایجاد مشکل امنیتی هم هست.

hosseinsh

New Member
سلام دوست گرامي... راجع به امنيت :) ...
فكر ميكني چرا سايت و انجمن ميترا راه به راه حك ميشه؟!
خودت در بارش جستجو كن، من حرفي نميزنم، اينجا نه ما پدر كشتگي با مامبو داريم، نه با ميترا، نه با بقيشون ;) ولي خوب راهنمايي بود :) هر جور راحتي
يا علي

Pedi7Khat

Member
دوست عزیز میترا به دلیل تغییراتی که در جوملا داده میشه درونش رخنه هایی ایجاد میشه.اما از نظر امنیت مامبو و جوملا عالی هستند.

جوملا 2 سال متوالی هست که بهترین Cms دنیاست و تا الان 10000 دلار رو برده.باید خدمتتون بگم جوملا 1.0.13 از نظر امنیت حرف اول رو میزنه.اگر این سیستم مشکلی داشته باشه از نظر امنیت به هیچ وجه توی دنیا اول نمیشه.

mambolearn

Active Member
سلام

برای انجمن میتونید به سایت Fireboard.ir مراجعه کنید

کاری از تیم مامبولرن

یا علی

senator_saw

New Member
دوست عزیز اگه میخوای خرج بکنی وی بی بگیر خیلی کم باگ داره...و اینکه اگرم میخوای خرجی نکنی و یک فروم البته نه با تمام امکانات وی بی ولی با امکانات عالی میتونی مای بی بی بگیری... به این سایت ها مراجعه کن برای مای بی بی...فروم من هم مای بی بی هستش...قالبشم دقیقا عین مجید انلاین هستش...خوب تنها فرقش اینه که شما امکانات کمتری نسبت به وی بی داری ولی میتونی با استفاده از پلاگین های خود سایت مای بی بی امکانات خوبی بهش اضافه کنی...

mybboard.ir
این سایت فارسیه که باعث میشه فارسی زبان ها ازش استفاده کنند
mybboard.com
اینم سایت اصلیشه..

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا