2- بخش PHP مجيد آنلاين جاي افراد عوام نيست كه هيچ چيزي از php نمي فهمن . مي خواهند zend رو اديت كنن . واقعا جاي خنده دارد. اين چه پستي هست كه ميزنيد. از اين پست بسيار تا به حال زده شده. واقعا متأسفم براي شما.
و وقتي كه اطلاعاتتون كامل نشده پست ندهيد.
يادآوري :
پيدا كردن پرتال هاي قوي آن هم به صورت null حرفه لازم دارد.
دوست عزیز اولا درست حرف بزن مثه ادم !
دوما چرا متاسفید ؟
هرجور دوست داشتیم برنامه رو در خدمت مردم میزاریم
اصلا اگه اسکریپ کلوب هم گیر من یا 1p30 میومد به صورت Free در اختیار مردم میزاشتیم
اینو مطعن باش
درضمن باید بگم که : مجید انلاین جای اموزش گرفتن هست و شما چطور مارو محروم میکنید از مجید انلاین ؟ اصلا شما چه کاره هستید که این حرفو میزنید
بعدشم اصلا شما فکر کنید ما اماتور هستیم ! خوب به شما چه ربطی داره ما اماتور هستیم ؟ خوب ما اومدیدم به دانشمون بیافزاییم نیومدیم که با ادم های بی دانش و بی تفکر مثه شما هم صحبت بشیم ! پس خواهشا بازم تکرار میکنم درمورد طرز صحبتتون تجدید نظر کنید
بعدشم دوست عزیز ما به خاطر رضای خدا داریم کار میکنیم وفکر نکنم به کسی هم ربطی داشته باشه خیلی ها هستن که پول ندارن و میخوان از این روش کسب درامد کنن !
بازم من و بغییه گروه مثه شما افادعی نیستن که تا یه بنده خدا بخواد یه کاری کنی درجا شخصیتشو خورد کنه !
لطفا اولا طرز حرف زدنتون رو یاد بگیرید بعد بیاد اینجا سخنرانی کنید !
بعدشم این سیستم لینک بوکس رو گروه خودمون نوشته و کاملا هم یه کار گروهی هست و نمیگم تکی نوشته شده ! درضمن قرار همین چند روزه کامل بشه اینم نسخه بتا اسکریپ هست نسخه 1 تموم شده و داریم نسخه 2 رو ردیف میکنیم
شما هم اگه دوست دری بیا بهت یه لینک بوکس بدیم تو سایتمون
بعدشم نه ما با شما دعوا داریم و نه مشکلی پس
خودتون رو مغزتون فشار نیارین

زود پیر میشین