مکس اسکریپ یا پیتون؟؟!!

amir989

Member
دوستان با توجه به تغییرات اخیر تو مکس، با اومدن پیتون، مکس اسکریپت حذف میشه؟؟ وقتی پیتون بیاد کلا وظیفه هرکدوم چی میشه؟؟ بالاخره یاد بگیریم مکس اسکریپتو یا فقط پیتون کافیه؟؟؟!!؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این پیتون که میگید چی هست؟

amir989

Member
یک زبان برنامه نویسی که اکثر نرم افزارها ازش پشتیبانی میکنن.(مثل real flow) حالا 3دی مکس هم تا 1-2ماه دیگه ازش پشتیبانی خواهد کرد. از برتری های این زبان(تا جایی که من میدونم) سبک بودن و عمومیتش بین نرم افزار هاست.

nc_hamid

Member
سلام
بباید بیاد و امتحانش کرد .
من که بعید می دونم تو اول کار بشه کار زیادی باهاش کرد .
اگه Core نرم افزار رو بر اساس پیتون اصلاح کرده باشن خوب مطمئنا پیتون جای مکس اسکریپت رو خواهد گرفت چون خود مکس اسکریپت محدودیت های زیادی داره . اما اگه به وسیله یه واسط کد ها تبدیل بشن ( مثل همون چیزی که قبلا هم بوده ) چندان کارایی نداره و همون مکس اسکریپت بهتر خواهد بود .

amir989

Member
هستش که فکر نکنم. چون قراره به عنوانه افزونه ظاهرا اضافه بشه. از اونجا که اولشه منم فکر نکنم بخوان مکس اسکریپت رو بزارن کنار. ولی اگه قرار باشه حتی بعدا هم جاش رو بگیره بازم صرفه با پیتونه. در هرحال اونایی که مکس اسکریپت رو بلدن فکر نکنم ضرر بکنن. چون اسم کلاس ها و ی سری چیز های دیگه احتمالا تغییری نکنه.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اول افزونه هست بعدش رو مکس کلا اضافه میشه من 5 6 ماه پیش گفتم میاد د وستان گفتن نه دروغه ! حالا اومد دیدیدن ! :green::oops:

nc_hamid

Member
نمی دونم اتودسک می خواد چی کار کنه .
الان سه روزه مکس 2014 رو نصب کردم . مشخص بود یه کارایی تو بهبود نرم افزار انجام دادن . یه باگ خیلی مهم از روش برداشته شده بود .
کمکم داشت ازش خوشم می امد که یه باگ گنده تو Skin دیدم که باعث کرشش می شد .
به سلامتی دو تا Sp هم براش ارائه شده . اون ها رو هم نصب کردم باز درست نشد .

الان رقابت تو دنیای نرم افزار طوری شده برای اینکه شرکت ها عقب نیفتن مرتب ورژن های جدید با کلی امکانات تبلیغاتی ارائه می دن .
دیروز ویندوز 8 رو با کلی نرم افزار جدید نصب کردم . از نرم افزار های Adobe گرفته تا خود ویندوز همشون اشکالاتی داشتن که باید منتظر بود تا رفع بشن . نمی دونم جه کاریه . یکم دیرتر ارائه بدن تا اشکالات رو برطرف کنن !
حالا این حرف ها رو زدم که بگم خدا کنه این Python اضافه کردنشون صرفا یه عمل تبلیغاتی نباشه و هر چه سریعتر بیس نرم افزار عوض بشه .
من که امیدوارم .

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
نمی دونم اتودسک می خواد چی کار کنه .
الان سه روزه مکس 2014 رو نصب کردم . مشخص بود یه کارایی تو بهبود نرم افزار انجام دادن . یه باگ خیلی مهم از روش برداشته شده بود .
کمکم داشت ازش خوشم می امد که یه باگ گنده تو Skin دیدم که باعث کرشش می شد .
به سلامتی دو تا Sp هم براش ارائه شده . اون ها رو هم نصب کردم باز درست نشد .

الان رقابت تو دنیای نرم افزار طوری شده برای اینکه شرکت ها عقب نیفتن مرتب ورژن های جدید با کلی امکانات تبلیغاتی ارائه می دن .
دیروز ویندوز 8 رو با کلی نرم افزار جدید نصب کردم . از نرم افزار های Adobe گرفته تا خود ویندوز همشون اشکالاتی داشتن که باید منتظر بود تا رفع بشن . نمی دونم جه کاریه . یکم دیرتر ارائه بدن تا اشکالات رو برطرف کنن !
حالا این حرف ها رو زدم که بگم خدا کنه این Python اضافه کردنشون صرفا یه عمل تبلیغاتی نباشه و هر چه سریعتر بیس نرم افزار عوض بشه .
من که امیدوارم .

درود بر حمید عزیز ؛ اقا کمپیدایی شما !

والا باگ ها مکس 2014 اینقدر خنده داره که ! یکیش اینکه Look/Pan رو یادشون رفته بزارن تو Background Settings ...

ایشالله درست میشه ... درست میشه ... :there:
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا