مي خواهم فقط فايل exe داشته باشم

سلام بچه ها
ميخواستم مالتي مديايي كه ميسازم هيچ فايلي نداشته باشه غير از exe از چند نفر پرسيدم گفتند از با مالتي مديا بيلدر نميشه بايد با دلفي بنويسي ايا برنامه يا راه حلي هست كه با مالتي مديا بيلدر بشه؟

mizsia

Member
چی میخوای توش بزاری؟ فکر کنم اول از همه از این سوال باید از شروع کنی!
من خودم از این ها که تو میگی زیاد ساختم اما خوب ... اول باید بدونم چی میخوای توش بزاری!

Security9776

Active Member
با سلام
ببینید اکثر برنامه هایی که برای ساخت مولتی مدیا به کار می رود چندین فایل رو می سازند چون اگر که تنها یک فایل بسازند با توجه به این که حجم عکس ها و فیلم ها و آهنگ ها بالا است ، زمان و حجم زیادی برای اجرا نیاز دارد ! . اگر فقط بخواهید از یک فایل استفاده کنید می تونید از برنامه های دیگری استفاده کنید که وقتی فایل رو اجرا مکنید یکسری فایل ها رو بر روی سیستم طرف می ریزه و از اون ها استفاده می کنه و در آخر دوباره آون ها رو پاک می کنه .
البته احتمالا برنامه های دیگری وجود دارد که تنها یک فایل بسازد که باید بیشتر جستجو کنی و شاید هم دیگر دوستان بدونند و به شما معرفی کنند .

با سلام securityمن چند تا نمونه مولتی مدیا اینجوری دیدم و سرعتشون هم بالا بود و autorunهم بودند و هیچ فایلی را روی کامپیوتر نمی ر یخت

ali048123

New Member
با سلام:
این طوری کهمن فهمیرم میخای لا MMB فایل exe. بسازی آر!!!!!
پس می توانی به منوی file بروی وسپس گزینه compil... را که کنارش عکس یک سی دی است را فشار بدی یک پنجره باز می شه ادرس به و بعد سیو کن
امیدوارم بدرد بخوره

جدیدترین ارسال ها

بالا