مي خواستم نظرتون رو راجبه اين آرم بدونم

Mandana

Active Member
خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي قشنگ شده.فقط بعضي جاها يكم ناصاف در اومده كه اونم با يكم تمرين بيشتر ميتوني درستش كني.ولي خود كار جالب در اومده.
راستي اگه خود آرم رو داري بده من به مجموعه ام اضافه كنم

موفق باشي

red_sun

Member
سلام آقا كارت درسته
ميشه به ما هم ياد بدي ممنون ميشم . :oops: :!:
c_bottom.gif

aminir

Member
سلام آبتين جان
من خود آرم رو ندارم اينو از روي دفترچه كنكوري كه داداشم گرفته بود زدم اگه نياز داري مي خواي اونو بران Scan كنم بفرستم
چاكريم به پاي شما كه نمي رسيم

bibal

Member
آقا زيباست ولي همانطور كه دوستان اشاره كردند در بعضي قسمتها يكم ناصاف هست - شما مي توني توي كورل شكل كلي آرم رو در بياري - بعد در فتوشاپ به اون جلوه بدي . . .

Mandana

Active Member
مگه ايران دانشگاه معتبر هم داره سعيد جان؟
نه مرسي امين فكر كردم داري مزاحمت نميشم چون چندان ضروري نيست يه 30 تايي دارم بسمه.ممنون

خيلي زيبا شده
فقط يه كم چاق شده ...
بايد لاغر تر از مار در بياد ... اين طور نيست ؟

aminir

Member
بله حق با شماست يه مقدار لاغر تر بود قشنگتر مي شد راستش ديگه حوصلم نگرفت يعني مي دونستم يه مقدار چاق شده ممنون از نظرات همه بچه هاي با حال
MajidOnline

Broken-home

Member
این که استایل آماده ی image ready هست رو آرم دانشگاه آزاد. کدوم قسمتش کار شماست ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم اینجور طرحها رو بشه با یکمی دستکاری کردن بخش Blending Option لایه ها یا حتی با استایلها ایجاد کرد. البته نمیخوام کار این دوستمون رو بی ارزش کنم ولی بعضیا دیگه تو تعریف کردن خیلی اغراق میکنن!!

alireza-metal

Active Member
عزيزم طرحت زيبا شده - فقط تنها مشكلش اينه كه آرم اصلي به اين صورت چاق نيست و لاغر تر هست --- اگه كمي آرمتو باريك تر كني زيبا تر ميشه --- موفق باشي

Mandana

Active Member
اولاً:کی تاپیک زیر خاکی رو آورده بالا.دوماً:کسایی که نمی دونن لطف کنن نظرشون رو برای خودشون نگه دارن....دلیلی اینکه این دوستمون رو انقدر ازشون تعریف کردیم که واقعا هم جای تعریف داشت این بود که مثل شما!!!!!!! آخر فتوشاپ نبودن و کار با پن تول رو بلد نبودن.اینم اولین کارشون با این ابزار بود.والا اونو هر کسی می فهمه که اون استایله اما اگه یکم از این اطلاعات فراوانتون استفاده می کردین می فهمیدین که معمولا آرم رو سیاه و سفید طراحی می کنن نه با استایل!!!!!
بعضی وقتها واقعا لج منو در میارین بچه ها.مخصوصا بعضی هااااااااااا!!!!!!!!!! که خیلی ادعاشون میشه.شما هر چقدر دلتون میخواد میتونین طرح بزنین اما حق ندارین در مواردی که اطلاع ندارین نظر بدین.اینو کاملا جدی گفتم.شما که نمی دونین این دوستمون چقدر برای همین به نظر شما کار ساده که برای شما دو دقیقه وقت گرفته وقت و انرژیشو هدر داده...البته اگه فکر می کرد خانوما و آقایون محترم خوششون نمیاد مسلما قبلش ازتون نظر تونو می پرسید که اگه بدتون میاد یه چیز دیگه بذاره....

جدی میگم بچه ها یکم این رفتارهای بچگونه تونو عوض کنین.
با تشکر

آبتین!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا