مي‌شه يه صفحه Html رو اينطوري داخل Mmb آورد؟

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام؛

رفقاي MMB كار راهنمايي كنن:

ببينيد با توجه به مشكلي كه MMB در فارسي نويسي داره، ما مجبوريم اكثر متن‌هامون رو به صورت HTML در MMB استفاده كنيم!
مثلا فكر كنيد قراره يكي از صفحات به يه مقاله فارسي اختصاص داشته باشه! كه مجبوريم اونو به صورت HTML ذخيره كنيد و وارد برنامه كنيم.

حال سئوال اينجاست كه نمي‌شه طوري اون صفحه HTML رو وارد كرد كه ديگه نيازي به قرار دادن اصل اون صفحه روي سي‌دي (كنار برنامه) نباشه؟
من مي‌خوام كسي به اون متن به صورت HTML دسترسي نداشته باشه!
مثل استفاده يك عكس به عنوان بك‌گراند كه نيازي به قرار دادن اصل عكس كنار برنامه نيست!

راهي هست؟:oops:

سلام
شاید این راه کمی به شما کمک کنه
از توی منو objcet به بخش creat رفته و سپس html را انتخاب کرده و در صفحه قرار دهید.حالا روش 2 بار کلیک کنید تا تنظیماتش بیاد حالا هر تغییر لازمه انجام بدید.

Unknow-Man

Member
با mmb 4.9.7 میشه فارسی نوشت به شرطی که تو قسمت script گزینه Arabic را انتخاب کنیم.
برای سوال شما تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که شی html را Embedded کنیم.
ولی باز هم به طور صد در صد نمیشه ازشون محافطت کرد.

Unknow-Man

Member
فکر کنم بشه از برنامه CD Secure هم برای مخفی کردن html ها استفاده کرد.

silvercover

کاربر متخصص
یکی دو تا راه تو ذهنم هست که پیاده سازیش سخته. اما به هر حال شما نیاز به استفاده از برنامه های رمز کننده HTML دارین که حتی Image ها رو هم رمزی می کنند. نمونش مثلا این هست:

http://www.protware.com/

Aftabgardan-cc

Active Member
hc همه دوستان تك تك ممنون، نكات كاملا مفيد و كاربردي رو اشاره كرديد...

من اصلا حواسم به Embed كردن نبود :(

Unknow-Man جان،
لينك نرم‌افزار Cd Secure رو داري؟

silvercover جان،
نرم‌افزاري كه لينك دادي فكر كنم توي سي‌دي‌اي كه قراره درست كنيم، خيلي به دردمون بخوره :)

از همه ممنونم...

solopo

New Member
سلام.
البته شما برای اینکه بتونی تو mmb فارسی تایپ کنی نیاز به یه ویندوز فارسی (نه ایرانی) داری. برای اینکه ویندوز شما فارسی باشه باید در هنگام نصب ویندوز اطلاعات مربوط به ویندوز را روی persian قرار بدی. البته بدون ویندوز فارسی هم میشه تو mmb تایپ کرد. با برنامه‌ی Leo Moon Persian TTT .
و اما جواب سوال شما: mmb رو باز کنید. از منوی Project روی گزینه‌ی Embedded Files کلیک بکن. بعد یه پنجره‌ای باز می‌شه که تو باید روی Add کلیک کنی. آدرس فایل HTML ت رو میدی و mmb زحمت می‌کشه و فیلت رو import می‌کنه.بعد تو روی mmb.PNG در تولیار کنار صفحه کلیک کن. mmb از تو آدرس فایل HTML ت رو می‌خواد. تو بازهم آدرس رو می‌دی ولی باید یه چیز هایی روحذف کنی. اون‌جایی که نوشته (به طور مثال) :C:/program files/web.html شما که تو قسمت Embedded Files آدرس web.html رو دادی دیگه لازم نیست که قسمت /c:/program files رو داشته باشی بعد ok رو می‌زنی و صفحه رو با F5 می‌بینی.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز بهتره به تاریخ تاپیک دقت کنید و تاپبک رو بی جهت بالا نیارید چند سال پیش اگه نیاز بود به این سوال جواب داده میشد

shigr

Member
با سلام نمیدونم شما اقای
MahmoodM30
چه مشکلی با ما تاز وارده ها دارید من الان با این پست خیلی نکته گیرم اومد حالا چه اشکالی داره کسی بیاد جواب یه سری سوالات قدیمی رو بده ما هم استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟
اگه دوست نداری ما تازه وارد ها رو ببینید بگید ما از این انجمن خوب بریم ..

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
با سلام نمیدونم شما اقای
MahmoodM30
چه مشکلی با ما تاز وارده ها دارید من الان با این پست خیلی نکته گیرم اومد حالا چه اشکالی داره کسی بیاد جواب یه سری سوالات قدیمی رو بده ما هم استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟
اگه دوست نداری ما تازه وارد ها رو ببینید بگید ما از این انجمن خوب بریم ..

من چرا باید با تازه واردا مشکلی داشته باشم؟

من فقط به عنوان یک کاربر فعال قوانین انجمن رو یادآوری کردم

درضمن اگه کسی بخواد چیزی رو یاد بگیره و یا پیدا کنه میتونه سرچ کنه و نیازی نیست که حتما منتظر باشه یکی بیاد تاپیک های 5 6 سال پیش رو بیاره بالا

با این کار تاپیک های دیگه میره صفحات بعدی و دوستان شاید به جواب سوالات و ... نرسن

حالا شما راحت نیستین تو انجمن به من ربطی نداره

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا