ميل ها به Bulk میره !!!

ady_constantine

Active Member
نامه هایی که من در فرومم به اعضا می فرستم به Bulk میره !!!

احتمالا فارسی ها چرت و ÷رت شده و آنرا spam تشخیض میده .

برای رفع این عیب چکار باید کرد ؟

pasargad-ir

Active Member
يك ماه گذشت

بابا يكي جواب بده

منم اين مشكل رو دارم

راه حا بدين

raminsoft

New Member
خب احتمالا شما ها در يك زمان به كاربران خود ايميل زديد يعني مثلا در يك زمان به بيش از 20 كابر توي ياهو ايميل زديد واسه همين ياهو فكر كرده شما اسپم هستيد :wink:

تنها راهشم اينه كه يا همه كاربرا دوباره به ياهو بگن اين اسپم نيست يا اينكه به خود ياهو بگيد جريان از چه قراره

pasargad-ir

Active Member
raminsoft گفت:
خب احتمالا شما ها در يك زمان به كاربران خود ايميل زديد يعني مثلا در يك زمان به بيش از 20 كابر توي ياهو ايميل زديد واسه همين ياهو فكر كرده شما اسپم هستيد :wink:

تنها راهشم اينه كه يا همه كاربرا دوباره به ياهو بگن اين اسپم نيست يا اينكه به خود ياهو بگيد جريان از چه قراره
مرسي

ولي مسپله اين نيست.

كاربر در فرم عضويت خودش گفته :

مرا هنگام دريافت ....

اينجوري مي شه كه ايميل مي ره .

راه حل بدين

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا به خاطر اينه كه چون يا عنوان نامه يا متن نامه فارسي هستش و كاراكتر ها رو ياهو نميشناسه و باعث ميشه اونها رو اسپم بشناسه و بفرسته به BULK

مجيد

ady_constantine

Active Member
بله مجيد جان ‌!

من هم حدس شما را زدم ولي من تاپيك را هم انگليسي مي زنم بازم مي ره !!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
متن نامه چطور؟! حروف فارسي رو حذف كردين؟!

مجيد

pasargad-ir

Active Member
منم چون ته نامه هام فارسي نوشتم
احتمال مي دم كه تشخيص نده و بخاطر همين بره تو Bulck بشينه

iRWEBDES

Active Member
عنوان يا متن نامه شما فارسي نباشه خود به خود تو اينباكس ميره ولي اگه حتي يك كلمه فارسي داشته باشه ياهو اونها رو اسپم تشخيص ميده و به بالك ميفرسته

مهرداد كوهي

ady_constantine

Active Member
دوست عزيز !

پس مني كه اينهمه ميل فارسي دريافت مي كنم و به بالك نمي ره چطوريه ؟؟؟؟

raminsoft

New Member
منم كاملا با نظر ady_constantine چون خودم بعضي مواقع هم منت هم موضوع ايميل ها رو فارسي مينويسم
ولي تا به حال اين طوري نشده ولي خب يك بار كه 25 تا ميل رو با هم فرستادم از يك دامنه به خصوص به ياهو از اين به بعد هر كسي به هر نامي از اون دامنه ميفرستاد ‌ميرفت مستقيم كنار اسپم ها ولي خب چند بار درخواست داديم به ياهو تا بلاخره درست كرد

جدیدترین ارسال ها

بالا