موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد(فوری)

برای موضوع پایان نامه ارشد کدام را انتخاب می کنید؟

• بررسی روشهای رندرینگ بلادرنگ برای ساخت انجین بهینه ایرانی

رای: 1 20.0%
  • رندرینگ استریو و بررسی ساخت نرم افزار واقعیت مجازی برای ارتباط hmd با محیطهای مجازی

رای: 3 60.0%
  • شبیه سازی طبیعی انسان مجازی

رای: 1 20.0%
  • marker based tracking for augmented reality app

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    5
  • نظرسنجی بسته .

pythoN

Active Member
رندرینگ استریو و بررسی ساخت نرم افزار واقعیت مجازی برای ارتباط hmd با محیطهای مجازی

البته مهم اینه که خودت روی چی بیشتر تخصص داری .

ببین رندرینگ بلادرنگ اصلا مسئله نویی نیست (البته اگه من درست برداشت کرده باشم!!)
اما با توجه به شرایط جدید به وجود اومده در ایران که همون سرمایه گذاری روی بازیه به رندرینگ بلادرنگ بها داده می شه.
رندرینگ استریو بخشی از آینده ی رسانه های تصویریه. طیف موضوعات تحقیقاتی بزرگی داره و در خارج از کشور بهای بسیاری بهش داده می شه. اما با توجه به وضعیت کنونی و اینکه کشور کوچکترین برنامه ای برای حضور در بازار رسانه های تصویری نداره، هر چند تحقیق کاملی داشته باشی اما به هر حال مورد توجه قرار نمی گیره. (مطمئن باش. مگر اینکه پشتوانه ی خوبی داشته باشی!!)
شبیه سازی انسان مجازی هم مسئله ایه که جدیدا توجه زیادی بهش می شه. هم در داخل و هم خارج کشور. تا اونجایی که من می دونم به جز نهاد های معروف، سمپاد هم پیشرفت های زیادی در این زمینه داشته و به این سری پروژه ها بهای خوبی می ده.
حالا انتخاب با خودت! اما اگه از من به عنوان یه شهروند عادی بپرسن دوست داری کشور در کدوم زمینه تمرکز تحقیقاتی داشته باشه می گن رندرینگ استریو!
راستی می شه بپرسم تو کدوم دانشگاه تحصیل می کنی؟ شریف؟ امیرکبیر؟!
موفق باشی!

اتفاقا امروز می خواستم بیام امیرکبیر خواب موندم!! (البته دانشجوی امیرکبیر نیستما! با دوستم میام می خوابم رو باند!! البته چند وقته که اکانت phd نداریم کارمون سخت شده!!!)
ببینید همیشه این رو در نظر بگیرید که علمی که تولید می شه آیا ازش استفاده می شه یا نه؟!!
اگر این موضوع رو در نظر بگیرید تا حدودی طیف انتخاباتتون (حداقل در ایران) محدود تر می شه.
در مورد سوالاتتون باید از متخصصین بپرسین. چون من در این زمینه ها اصلا کار نکردم!!
اما در زمینه الگوریتم های بهینه و پردازش تصویر و موقعیت یابی سه بعدی از تصاویر دو بعدی کار کردم. همینطور در زمینه فیزیک نظری هم فعالیت داشتم (همه ی اینا یکم محدود!!) اگر کمکی از دستم بر بیاد در خدمت هستم.
راستی! اگر قصد دارید به طور جدی و هدفمند (و نه فقط به خاطر یه پایان نامه ی ایرانی!) روی پروژه تون کار کنید حتما سری به شریف و مدارس سمپاد بزنید. اونجا متوجه می شید که علم چقدر جلوتر از چیزیه که دنیا فکر می کنه! (شوخی کردم!) اونجا کسایی هستن که بتونن در زمینه الگوریتم نویسی پیشرفته بهتون کمک کنن. ازشون استفاده کنید!
موفق باشید

pythoN

Active Member
اگر بخواید بدونید در کدوم زمینه تجربه دارم فقط می تونم گزینه 4 رو مطرح کنم چون در مورد بینایی هست.

من به یکی دیگه رای داده بودم اما اگه به نظر خودت بیشتر روی این نکته تمرکز داری حتما روش کار کن . 100% بهترین جواب یا راحت ترین جواب رو میگیری .

khadangi

New Member
من به یکی دیگه رای داده بودم اما اگه به نظر خودت بیشتر روی این نکته تمرکز داری حتما روش کار کن . 100% بهترین جواب یا راحت ترین جواب رو میگیری .

ممنون.ولی من دیگه زیاد از بینایی ماشین خوشم نمیاد به همین خاطر هم این موضوع رو چهارمین موضوع گذاشتم!!!

pythoN

Active Member
ممنون.ولی من دیگه زیاد از بینایی ماشین خوشم نمیاد به همین خاطر هم این موضوع رو چهارمین موضوع گذاشتم!!!

پس اگه خوشت نمیاد کلا بزارش کنار . بازم اگه نظر منو بخوای بهترین تصمیم رو کسی غیر از خودت نمیتونه بگیره . ( البته بعد از مشورت )

جدیدترین ارسال ها

بالا