موشن کپچر در چند قیمت

Ultra3D

Well-Known Member
والا نمی دونم منظورت دقیق چیه ولی snazi 3 تقریبا ً 110 تومن بود و بالا ترش رو هم داره!

ir4d

Member
سلام تو ایران دنبال این چیزا نگرد که به تعداد انگشتای دستم نمی رسه

قیمتش متفاوته حداقل 60 میلیون به بالا خوبه ......

این موشن کپچر چی هست؟
و کجا کاربرد داره؟

دستگاه موشن‌كپچر قابليت ضبط حركات و انتقال آنها را به فضاي مجازي دارد و در ساخت انيميشن‌هاي سه بعدي كه اكثرا سمت‌وسوي رئال را در طراحي دارند، ساخت بازي‌هاي رايانه‌اي ، طراحي شخصيتي بازي‌ها و همچنين در بخش‌هاي جنبي شامل بخش پزشكي و ورزشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

اين دستگاه نيازمند يك آكتور است كه حركات را اجرا مي‌كند و با توجه به شخصيتي كه در گيم و انيميشن داريم به لحاظ فيزيكي و حركتي انتخاب مي‌شود و با پوشيدن لباس مخصوص حركات در استوديو ضبط مي‌شوند و پروسه فيلتر كردن و كلين كردن حركات پس از آن انجام مي‌شود و در نهايت با استفاده از نرم‌افزارهاي سه بعدي و انتقال به كاراكتر مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

Ultra3D

Well-Known Member
آهان اون سیستم رو میگین!
تو تلوزیون دیدمش چیز توپی هست و از فن آوری های روز و صد البته همون طور که دوستان گفتن گرونی هست
حالا این موشن کپچر از لحاظ فیزیکی چه طوری هست؟
یک کارت هست که به PC می خوره یا خودش یک غول هست!
به قول یکی از دوستام با 500 میلیون تومن عوض کلی آدم کلوچه می خره و می خوره!!:lol:

Ultra3D

Well-Known Member
آهان اون سیستم رو میگین!
تو تلوزیون دیدمش چیز توپی هست و از فن آوری های روز و صد البته همون طور که دوستان گفتن گرونی هست
حالا این موشن کپچر از لحاظ فیزیکی چه طوری هست؟
یک کارت هست که به PC می خوره یا خودش یک غول هست!
به قول یکی از دوستام با 500 میلیون تومن عوض کلی آدم کلوچه می خره و می خوره!!:lol:

اگر خدا بخواد من دارم با یکی از دست اندر کاران این غول از نزدیک تماس میگیرم و ازش دعوت میکنم بیاد اینجا و یه توضیح کاملی از این دستگاه بده
ولی خودمونیم منم دارم مهم میشم الکی الکی:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا