موسسه خیریه ایلیا

hamid_131

Active Member
به نام خدای دوستار کودکان

از دوستان درخواست کمک را دارم

موضوع: من قراره به یک گروه نیکوکاری به اسم ایلیا در طراحی پوستر کاتالوگ و طرحی مانند کارت ویزیت کمک کنم

این موسسه با هدف یاری کودکان نیازمند حمایت های ویپه (محروم ، کار و خیابان ) هستش

از دوستان در طراحی این کار معنوی درخواست کمک دارم تا به من برای شکیل شدن این کار کمک کنن

فعلا می خوام یه کارت معرفی شبیه به ویزیت و پوستر طراحی کنم ولی چون تا به حال چنین کاری نکردم نمی دونم از کجا شروع کنم

-----------------------------------

شعار انجمن : دستهایم را در باغچه می کارم سبز خواهم شد میدانم

نام موسسه : ( موسسه خیریه ارتقای کیفیت زندگی ایرانیان ) ایلیا

شماره ثبت : 20715

شماره حساب پس انداز : بانک ملی شعبه میدان حر کد 143 - به نام موسسه خیریه ارتقای کیفیت ایرانیان (ایلیا) 2017

تلفن: 02616211928

02616205243

02616218913

آدرس: کرج مشکین دشت- خ شهید اشرف اصفهانی - بلوار شهید جلال لو - پلاک 6-1302

آدرس: شهر ری - هاشم آباد - بلوار سلمان - ابتدای بلوار شهید فدایی - پلاک 93

(((((((((( از مدیرت محترم بخش در خواست کمک دارم تا همه در این کار نیکو شریک باشیم )))

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حمید جان اول اینکه بهت تبریک میگم که میخوای تو این کار خیر شرکت کنی. و جای تقدیر هم داره.

دوم اینکه هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم و از همه ی بچه ها هم میخوام که این تاپیک رو دنبال کنن.

فقط یه سوال کوچیک دارم. شما میخوای کل طراحی رو به دیگران بسپاری یا فقط نظر میخوای؟ چون این بحث رو ما تو یه تاپیک میکردیم که متاسفانه بعضی از بچه ها یه کاری رو به عهده میگیرن ولی در اون کار چندان تجربه ندارن و آخر سر هم اگر کار اون طوری که مورد نظرشون بوده انجام نشه ناراحت میشن!

hamid_131

Active Member
مرسی سارا جان . نه من فقط درخواست نمونه طرح دارام از بچه ها چون واقعا بچه های خوش سلیقه ای داریم من خودم تو طراحی پوستر زیاد تجربه ندارم به قول گفتنی هم می خوام اینجا یاد بگیرم
و هم اگه طراحی باشه چه بهتر وهم نظر چون خودم هم دارم کار میکنم ولی حرفه ای نیستم

GFX Master

الان این متنی که بالا دادی میخوای کلش داخل مثلا کارت ویزیت باشه؟

یعنی شعار انجمن - شماره ثبت و تلفن و آدرس و ...

IndianBoy

Member
سلام حميد جون
چون اسم منم ايليا هست ما هم هر كاري از دستمون بربياد انشالله در خدمتيم ....
ياعلي

ايليا

hamid_131

Active Member
مرسی از همه دوستان من خودم چون چند بار فقط کارت ویزیت طراحی کردم زیاد تو طراحی پوستر اطلاعی ندارم ویکی از دوستان زحمت این کارو به عهده گرفتن ( آقا سروش ) فکر کنم یکم سادس نظر شما چیه ؟

پیوست ها

• yilia.jpg
    yilia.jpg
    118 کیلوبایت · بازدیدها: 26
هفت شهر عشق را عطار گشت - ما هنوز اندر خم يك كوچه ايم !!

كاش منم بلد بودم مي تونستم به شما كمك كنم .

موفق باشيد

GFX Master

حمید جان کار خوبیه منتها یکمی زیادی سادست.

کلا از کارای ساده با بک گراند روشن خوشم میاد ولی در شرایطی که فونت و بقیه ی اجزا مکمل اون بک گراند ساده باشه.

الان هم بک گراند سادست هم فونت استفاده شده. ولی عکس بامزست. البته بنظر من عکس بهتری هم میشه استفاده کرد.

در کل شما جواب سوال بالایی منو ندادی وگرنه میتونستم یه اتود برات بزنم.

hamid_131

Active Member
مرسی سارا جان بله من تو این موسسه چون مثلا کارای کامپیوتری براشون انجام میدم مدیر موسسه گفت که باید برای آشنایی بیشتر مردم یه سری تراکت وتبلیغات و پوستر وکارت هایی اندازه کارت ویزیت بزنیم منم گفتم چشم خودم دارم یه کاتالوگ میزنم .برای کارت های اندازه کارت ویزیت همین متن فکر کنم کافی باشه

alionline1366

Active Member
جالبه ولی همینطور که سارا گفت ساده هست اگر یکم بیشتر روش کار بشه اثر بخشی بیشتری خواهد داشت جواب سئوال بالای سارا رو اگه بدی میتونیم کمک کنیم

hamid_131

Active Member
الان این متنی که بالا دادی میخوای کلش داخل مثلا کارت ویزیت باشه؟

یعنی شعار انجمن - شماره ثبت و تلفن و آدرس و ...

جواب این سوال سارا جان رو دادم گفتم ( بله ) برای کارتی که اندازه پوستر و کارت ویزیت باشه خوبه ولی کاتالوگ متن جدایی داره .

hamid_131

Active Member
سارا جان ، علی جان ، ایلیا جان بچه های اون موسسه چشماشون به دست شماست ها اونا رو فراموش نکنید

آخرین ویرایش:

hamid_131

Active Member
سارا جان ، علی جان ، ایلیا جان بچه های اون موسسه چشماشون به دست شماست ها اونا رو فراموش نکنید

GFX Master

بله حمید جان من که دارم یه کارایی میکنم. منتها درگیر گیر آوردن یه عکسی هستم که لازمش دارم.

یکمی صبر کنید گمونم کار کار بدی نشه.

hamid_131

Active Member
بله حمید جان من که دارم یه کارایی میکنم. منتها درگیر گیر آوردن یه عکسی هستم که لازمش دارم.

یکمی صبر کنید گمونم کار کار بدی نشه.

سارا جان چه نوع عكسي هايي مي خواي شايد من بتونم كمك كنم آرشيو بسيار خوبي دارم

GFX Master

راستش یه بنده خدایی قول داده بود که از سایت shutterstock.com یه عکس برام بگیره (چون عکساش مجانی نیست) ولی مثل اینکه نتونسته بود.
11847759430.gif

واسه همین فعلا معطل اینم ببینم کی میتونه برام گیر بیاره!
11897045300.gif

شما تا کی وقت دارید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا