hamid_131
Active Member
به نام خدای دوستار کودکان
از دوستان درخواست کمک را دارم
موضوع: من قراره به یک گروه نیکوکاری به اسم ایلیا در طراحی پوستر کاتالوگ و طرحی مانند کارت ویزیت کمک کنم
این موسسه با هدف یاری کودکان نیازمند حمایت های ویپه (محروم ، کار و خیابان ) هستش
از دوستان در طراحی این کار معنوی درخواست کمک دارم تا به من برای شکیل شدن این کار کمک کنن
فعلا می خوام یه کارت معرفی شبیه به ویزیت و پوستر طراحی کنم ولی چون تا به حال چنین کاری نکردم نمی دونم از کجا شروع کنم
-----------------------------------
شعار انجمن : دستهایم را در باغچه می کارم سبز خواهم شد میدانم
نام موسسه : ( موسسه خیریه ارتقای کیفیت زندگی ایرانیان ) ایلیا
شماره ثبت : 20715
شماره حساب پس انداز : بانک ملی شعبه میدان حر کد 143 - به نام موسسه خیریه ارتقای کیفیت ایرانیان (ایلیا) 2017
تلفن: 02616211928
02616205243
02616218913
آدرس: کرج مشکین دشت- خ شهید اشرف اصفهانی - بلوار شهید جلال لو - پلاک 6-1302
آدرس: شهر ری - هاشم آباد - بلوار سلمان - ابتدای بلوار شهید فدایی - پلاک 93
(((((((((( از مدیرت محترم بخش در خواست کمک دارم تا همه در این کار نیکو شریک باشیم )))
از دوستان درخواست کمک را دارم
موضوع: من قراره به یک گروه نیکوکاری به اسم ایلیا در طراحی پوستر کاتالوگ و طرحی مانند کارت ویزیت کمک کنم
این موسسه با هدف یاری کودکان نیازمند حمایت های ویپه (محروم ، کار و خیابان ) هستش
از دوستان در طراحی این کار معنوی درخواست کمک دارم تا به من برای شکیل شدن این کار کمک کنن
فعلا می خوام یه کارت معرفی شبیه به ویزیت و پوستر طراحی کنم ولی چون تا به حال چنین کاری نکردم نمی دونم از کجا شروع کنم
-----------------------------------
شعار انجمن : دستهایم را در باغچه می کارم سبز خواهم شد میدانم
نام موسسه : ( موسسه خیریه ارتقای کیفیت زندگی ایرانیان ) ایلیا
شماره ثبت : 20715
شماره حساب پس انداز : بانک ملی شعبه میدان حر کد 143 - به نام موسسه خیریه ارتقای کیفیت ایرانیان (ایلیا) 2017
تلفن: 02616211928
02616205243
02616218913
آدرس: کرج مشکین دشت- خ شهید اشرف اصفهانی - بلوار شهید جلال لو - پلاک 6-1302
آدرس: شهر ری - هاشم آباد - بلوار سلمان - ابتدای بلوار شهید فدایی - پلاک 93
(((((((((( از مدیرت محترم بخش در خواست کمک دارم تا همه در این کار نیکو شریک باشیم )))