موتور جستجو نشوني

neshono

Member
سلام به همه دوستان
ما يه پروژه اي رو شروع كرديم براي سايتهاي فارسي

يكه موتور جستجو راه انداختيم و در كنار اون يك گالري عكس كامل به همراه جديد ترين اخبار روز ايران و جهان و مقالات كامل در كليه زمينه ها و در نظر داريم كليه امكاناتي كه سايتهاي فارسي نياز دارن رو تو اين سايت جا بديم

مخواستم ببينم كه نظر شما دوستان در اين مورد چي هست و دوست داريم ما تو اين سايت چه چيز هايي داشته باشيم

آدرس اين سايت www.neshoni.com هستش

اين رو من براي تبليغات ننوشتم براي اين هست كه نظر شما رو بدنم اگه لطف كنيد كمكم كنيد خيلي خيلي ممنون ميشم

با تشكر ياشار

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز انجمن معرفی‌ وبلاگ ها وب سایت ها برای همین منظور هستش !

agri

Member
براي راه اندازي اين موتور جستجو از چه اسكريپتي استفاده كردين؟ فارسي شدشو ميفروشين؟

neshono

Member
ببخشید پدرام جان من چون دیدم موتور جستجو هستش و این جا هم موتور جستجو هست این جا زدم

قستم هم تبلیغات نیست فقط میخوام نظر سنجی کنم کسی که که فعلا درست جواب نداده.:cry:

در مورد فروش این کد فعلا نمیفروشمش یه کد دارم درست میکنم که از سه موتور جستجو یاهو و گوگل و ام اس ان اطلاعات خودش رو بدست میاره و احتمالان اگه این اسکیریپت رو بنویسم یا رایگان میزارم نونشونی یا پولی اما با قیمت خیلی پایین میزارم:wink:

YTERROR

Active Member
خدا پدر و مادر برنامه نویس اسکریپ k-search. رو بیامرزه

که هیچ کس ازش نامی نمی بره و ...... از این اسکریپها زیاده و نوشتنشم اگه از دیتاهایی موتروهای دیگه استفاده بکنه کاری نداره و .......

datum

Member
سلام دوست عزیز
خیلی عالیه فقط یه پیشنها ...
تو که اینقدر زحمت کشیدی میتونی مثل گوگل پیجینش کنی
تعداد نتایج جستجوش رو هم ذکر کن که مثلا چند تااز این نمونه پیدا کرده
در ضمن میخوام بدونم از کدوم اسکریپت استفاده کردی ؟ نمیدونم منظورم رو متوخه شدی؟
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا