موبايلهاي ماهواره اي

كسي از موبايلهاي ماهواره اي چيزي مي دونه؟اينكه آيا ميشه اونها رو به تلفنهاي سيم كارتي تبديل كرد يا مه؟

iRWEBDES

Active Member
دوست عزيز سيم كارت اونها فرق داره .
حدود 25 هزار تومان هزينه ي خريد سيم كارت هست ( البته تو ايران ) ولي 460 هزار تومان از خريدار گرفته ميشود
چرا ؟
چون بقيه ي اوني كه ميگيرن رو پول مكالمات بر ميدارند چون مطمپن باشيد در عرض 2 ماه با هزينه ي سنگين اين سيم كارتها 100٪ شما 400 هزار تومان هزينه مكالمه خواهيد داشت ولي براي كساني كه داپم در جاده ها - بيابانها - جنگلها و جاهايي هستند كه دسترسي ندارند به تلفن و دكلهاي موبايل هم نصب نشده اند خيلي چيز خوبيه .
هزينه مكالمه با اين سيم كارتها بسته به زمان و مكان مكالمه از 620 تومان تا 1.50 تومان هستش
در صورتي كه هزينه موبايل معمولي 35 تومان هست !

مهرداد كوهي

saman_sweden

Active Member
مگرموبايلها در ايران ماهواره اي نيست
همه جاي دنيا بايد اينطوري باشه

iRWEBDES

Active Member
saman_sweden گفت:
نه تو ايران سيستم موبايل ماهواره اي وجود نداره و از دكل استفاده ميشه .
ولي براي ثبت نام اقدام شده كه الآن يكساله ....
ولي من چشمم آب نميخوره ...
من شبها جايي هستم كه زير دكل موبايل وايميستم
ولي از ساعت 6 : يا 6:30 تا ساعت 1:30 يا 11 هيچ موبايلي نميگيره
هيچ موبايلي از هيچ كار خونه اي
آنتن فول ميده ولي خطها اشغال هستند نه كسي ميتونه شما رو بگيره نه شما ميتوني كسي رو بگيري ...
اينم سيستم هاي فوق پيشرفته ي ايران ...
خيلي خوب بود زدن 3 تا كد جدا گانه رو كردن يك كد و شبكه شلوغ شد...

مهرداد كوهي

MrMohi

Active Member
iRWEBDES گفت:
saman_sweden گفت:
نه تو ايران سيستم موبايل ماهواره اي وجود نداره و از دكل استفاده ميشه .
ولي براي ثبت نام اقدام شده كه الآن يكساله ....
ولي من چشمم آب نميخوره ...
من شبها جايي هستم كه زير دكل موبايل وايميستم
ولي از ساعت 6 : يا 6:30 تا ساعت 1:30 يا 11 هيچ موبايلي نميگيره
هيچ موبايلي از هيچ كار خونه اي
آنتن فول ميده ولي خطها اشغال هستند نه كسي ميتونه شما رو بگيره نه شما ميتوني كسي رو بگيري ...
اينم سيستم هاي فوق پيشرفته ي ايران ...
خيلي خوب بود زدن 3 تا كد جدا گانه رو كردن يك كد و شبكه شلوغ شد...

مهرداد كوهي

تازه کجاشو دیدی ! خطهای جدید هم تو راهند ! وای به اون روزی که این خطها رو وارد شبکه کنند و ... واویلا

saman_sweden

Active Member
iRWEBDES گفت:
ghasempoor_m گفت:
به نظر شما يه انجمن موبايل و كامپيوتر داشته باشيم بد نيست .

مهرداد كوهي

آقا مهرداد شما هي پيشنهاد انجمن تازه بدهيد اينطور كه مي بينم شما مي خواهيد اين مجيد آنلاين نازنين را تبديل به ياهو با سبك ايراني بكنيد

iRWEBDES

Active Member
saman_sweden گفت:
iRWEBDES گفت:
ghasempoor_m گفت:
به نظر شما يه انجمن موبايل و كامپيوتر داشته باشيم بد نيست .

مهرداد كوهي

آقا مهرداد شما هي پيشنهاد انجمن تازه بدهيد اينطور كه مي بينم شما مي خواهيد اين مجيد آنلاين نازنين را تبديل به ياهو با سبك ايراني بكنيد
آره جاي آقا بابك خالي
اينجا بود فكر كنم فحش رو ميكشيد بهم ... D:
اما سامان جان شما يه نگاه به انجمنها بنداز خيلي در مورد موبايلها - طريقه نصب ملودي و آهنگ - كدهاي موبايل - ريختن عكس روي موبايل و ... صحبت شده ...

مهرداد كوهي

SMART

New Member
منظورتون همون مبايلهاييه كه به اسم (ثريا) معروفه (thuraya) ....عموم یکی داره...باهاش هر قبرستونی بره می تونه تماس بگیره...و در دسترسه... از گودال ماریان گرفته تا قله اورست...
یه بار عموم تو جاده داشت با ماشین میومد بعد ماشین جلوییش با سرعت زیاد می رفت و پرت شد تو دره..تو اون جاده و اون موقع شب که موبایل نه آنتن می ده و نه کسی هست..فوری ثریاشو در آورده و Emergency Call زده...با اختلاف 3 متر موقعيت موبايل روي نقشه دريافت مي شه و پليس اينتر پل به نزديكترين پليس زنگ مي زنه ....اينم يه داستان جالب .. هه هه

جدیدترین ارسال ها

بالا