ghasempoor_m
Member
كسي از موبايلهاي ماهواره اي چيزي مي دونه؟اينكه آيا ميشه اونها رو به تلفنهاي سيم كارتي تبديل كرد يا مه؟
نه تو ايران سيستم موبايل ماهواره اي وجود نداره و از دكل استفاده ميشه .saman_sweden گفت:مگرموبايلها در ايران ماهواره اي نيست
همه جاي دنيا بايد اينطوري باشه
iRWEBDES گفت:نه تو ايران سيستم موبايل ماهواره اي وجود نداره و از دكل استفاده ميشه .saman_sweden گفت:مگرموبايلها در ايران ماهواره اي نيست
همه جاي دنيا بايد اينطوري باشه
ولي براي ثبت نام اقدام شده كه الآن يكساله ....
ولي من چشمم آب نميخوره ...
من شبها جايي هستم كه زير دكل موبايل وايميستم
ولي از ساعت 6 : يا 6:30 تا ساعت 1:30 يا 11 هيچ موبايلي نميگيره
هيچ موبايلي از هيچ كار خونه اي
آنتن فول ميده ولي خطها اشغال هستند نه كسي ميتونه شما رو بگيره نه شما ميتوني كسي رو بگيري ...
اينم سيستم هاي فوق پيشرفته ي ايران ...
خيلي خوب بود زدن 3 تا كد جدا گانه رو كردن يك كد و شبكه شلوغ شد...
مهرداد كوهي
به نظر شما يه انجمن موبايل و كامپيوتر داشته باشيم بد نيست .ghasempoor_m گفت:ممنون از همه![]()
چرا من كلي مونده بودم سوالم رو كجا مطرح كنم؟ :roll:iRWEBDES گفت:به نظر شما يه انجمن موبايل و كامپيوتر داشته باشيم بد نيست .ghasempoor_m گفت:ممنون از همه![]()
مهرداد كوهي
iRWEBDES گفت:به نظر شما يه انجمن موبايل و كامپيوتر داشته باشيم بد نيست .ghasempoor_m گفت:ممنون از همه![]()
مهرداد كوهي
آره جاي آقا بابك خاليsaman_sweden گفت:iRWEBDES گفت:به نظر شما يه انجمن موبايل و كامپيوتر داشته باشيم بد نيست .ghasempoor_m گفت:ممنون از همه![]()
مهرداد كوهي
آقا مهرداد شما هي پيشنهاد انجمن تازه بدهيد اينطور كه مي بينم شما مي خواهيد اين مجيد آنلاين نازنين را تبديل به ياهو با سبك ايراني بكنيد