مهندسی نرم افزار 1

ellisa

Member
سلام
من اطلاعاتی راجع به درس مهندسی نرم افزار میخوام ؟؟؟؟؟؟؟اینکه پروژه و تکمیلش چه جوری باشه بهتره ... و .....

the_king

مدیرکل انجمن
یک کارخانه تولیدی یا خدماتی را باید انتخاب کنید مثلا یک کارخانه مواد غذایی و یا یک بیمارستان.
اصلا سراغ یک شرکت کوچک و ساده نروید که مدلسازی اش سخت میشه.
اما می توانید فقط یک قسمت از موسسه را انتخاب کنید، مثلا بخش بازرگانی یک سازمان دولتی.
مهمترین پارامتر اینه که اونجا یک نفر آشنا و پارتی رده بالا داشتی باشی که برای جواب دادن به
همه سوالات به اندازه کافی وقت بذارند و بتوانی جواب همه سوالات را بگیری مخصوصا که
به دلیل رقابت با سایر مؤسسه ها، علاقه ای به مطرح کردن بعضی از مشخصات فعالیتشان ندارند.

در طول ترم باید هفت، هشت جور نمودار و دیاگرام را بر اساس ساختار اون کارخانه یا موسسه رسم کنید،
دو نمونه تصویری از این نمودارها را ضمیمه این پست کردم. اینجور نمودار ها را باید با Visio یا
Rational Rose بکشید، پس کار با این نرم افزار ها را هم یاد خواهید گرفت.

پیوست ها

• M1.gif
    M1.gif
    16.4 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • M2.gif
    M2.gif
    11.9 کیلوبایت · بازدیدها: 32

ellisa

Member
ممنون دوست عزیز پروژه انتخابی من اداره امور مالیاتی حوزه مالیات بر مشاغل هست ... مشکلی از نظر آشنا ندارم
اما من نمیدونم نیازها ویا دیاگرام ها درست هستند در واقع من یه سری اطلاعات در مورد روش درست رسم نمودارها ( Dfd,er,...)
و موجودیتها ( داخلی و خارجی) پردازشها ... میخوام . چون استاد محترم من فقط عنوان مطالب رو بیان میکنند .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

the_king

مدیرکل انجمن
با توجه به حجم زیادی که مطالب مربوط به رسم دیاگرام ها داره، نمی شه تمامی مطالب رو توضیح داد.
من فقط در حدی که مناسب یک فروم باشه و البته اونقدر که بلدم نکات لازم را یادآور می شوم :

برای ترسیم کردن نمای کلی Business Actors و یا به عبارتی نمودار جعبه سیاه سیستم :
- از تعریف کردن Business Actor به تعداد زیاد خودداری نمایید و نقشهای ضعیف را حذف کنید.
- مرز و محدوده سیستم را بصورت کامل مشخص کنید.

در تعریف ترسیم کردن Usecase برای Business Actors :
- باید Usecase را از دید Business Actor طراحی کنید و نه از دید سیستم.
- Usecase باید شامل خدماتی باشد که برای Business Actor مهم باشد.

در ترسیم Usecase Activity :
- باید تقاضا ها و خدمات (فعالیت ها) ترسیم شوند و نه جریان اطلاعاتی و داده ها.
- خدمات از دید Business Actors خارجی است و او از جزئیات روند عملیاتی داخل سیستم اطلاعی ندارد،
پس نباید وارد جزئیات عملیاتی بشوید.

در ترسیم نمودارهای توالی کار (Sequence) :
- از ترسیم کردن روند جابجایی Object ها (مستندات و اشیاء) خودداری نمایید.
- عناوین ارجاع ها باید به عملیات اشاره کنند و وارد جزئیات نشوند.

در ترسیم نمودارهای سلسله مراتب نوع (Type Of) و ERD نکته خاصی به ذهنم نمی رسه.

جدیدترین ارسال ها

بالا