پستهاي اسپم اين تاپيك رو پاك كردم تا كسي گيج! نشه.
بنده با كسي دشمني ندارم كه بخوام دسترسيش رو محدود كنم. اين مشكل بر مي گرده به اشكالات سايت. اگه دشمني داشتم تا الان به شما اخطار داده بودم.
هر كسي هم كه اينجا مياد آموزش ميزاره و يا سوالي ميپرسه در هر حالتش نبايد انتظار واسش ايجاد بشه. اين كاري كه بچه هايي كه آموزش ميزارن انجام ميدن در واقع زكات علمشونه. شما وقتي به يك فرد نداري كمكي ميكني انتظار داري واست چكاري انجام بده جز تشكر لفظي؟ نكنه انتظار داري همون كمك رو بهت برگردونه؟!
اگر اينطور باشه كه كاربراي اينجا بايد تمام مكس رو به ايمان خصوصي هر كسي يك قسمتشو درس بده! هر چند كه خودش اوستاست.
در جواب ايمان و حسين عزيز:
راستشو بخوايد مسيله ي زمان زياد مطرح نيست. مشكلاتي هست كه حل نشدنيست! و اميدوارم براي دوست بعديه جانشين من اين مشكلات پيش نياد و من هم به وظيفم تا اونجايي كه در توانم بوده عمل كرده باشم.
موفق باشيد.
البته یک قسمت مساله بر می گرده به اینکه توی انجمن ها بعنوان مدیر دست تنها بودی.درسته علی جان خیلی بهت کمک می کرده و می کنه اما منظورم از لحاظ ساپورته مدیر سایته.می دونم خیلی وقتها کم اومدم.خیلی وقتها نیومدم و خیلی وقتها نتونستم مواردی که خواستی رو انجام بدم.اما منهم بعنوان یک عضو کوچولوی این بخش که سالی یک کار می ذاره ازت می خوام نری.
البته باید بگم من و احسان قبلن حرفهامون رو زدیم .احسانی مشغله ی کاریش هم خیلی زیاد شده.اما قرار شد وقتی کمی سرش خلوت تر شد دوباره برگرده. تا اون موقع هم می بعنوان مدیر سعی می کنم به خواسته هاش عمل کنم تا وقتی برگشت، مدیریت راحت تری داشته باشه.اما رفتنش همیشگی نیست.اما بستگی به ما _ من و سایر مدیران_ و شما_ سایر کاربران بخش_ داره ^.^
یعنی هیچ کدومتون با این پلاگین کار نکردین...
جواب یک کلمه هست اره یا نه
راستی معنی سمت مدیر انجمن رو بلد نبودیم که شکر خدا اینم فهمیدیم
دوست جان
reactor_master عزیز، امیدوارم این بار آخری باشه که دارم این مورد رو برای کاربران توضیح میدم.هرچند باره صدم هستش
بذارین معنی مدیر انجمن رو براتون توضیح بدم.معنی مدیر انجمن غلام حلقه به گوش دوستان نیست.معنی مدیر انجمن این نیست که هر چی خواستین بهش بگین.معنیش این نیست که وقتی با زبون نرم بهتون تذکر بده جواب سر بالا بدین
معنیش فقط یک چیزه.کسی که بر نظم انجمن نظارت داره.هیچ وظیفه ای" تاکید می کنم هیچ وظیفه ای" نسبت به پاسخگویی نداره
سر ما و سایت منت میذاره و به سایت سر می زنه.فکر می کنین حقوق می گیره یا اگر شما پست مفیدی زدین، به حال احسان فرقی می کنه که به خودتون اجازه میدین هر طور خواستین صحبت کنین؟
واقعن عذر میخوام از بقیه که دارم اینطوری صحبت می کنم.اما وقتی میبینم احسان چه درگیری ها و مشکلات کاری ای خودش داره، اون وقت میام میبینم یک حضرت آقا باهاشون اینطوری صحبت می کنه، یک مقدار برام عذاب آوره
بهر حال. در صورتی که نمی تونید با قوانین سایت کنار بیاید آقای
reactor_master، هیچ مشکلی نیست.ما درک می کنیم که دیگه نمی تونین بیاین...
همگی موفق باشید