من یک فایل پی دی اف دارم ولی نمی تونم از اون پرینت بگیرم چون گزینه پرینت بسته است لطفا کمک کنید
M m_h_100 New Member May 14, 2006 #1 من یک فایل پی دی اف دارم ولی نمی تونم از اون پرینت بگیرم چون گزینه پرینت بسته است لطفا کمک کنید
S sejdeh New Member May 14, 2006 #2 File | document properties | Security Security mode: ??? پسورد دارد یا نه Printing : Allowed / Not Allowed Allowed: امکان پرینت هست اگر کاربری که این فایل رو درست کرده و براش پسورد گذاشته که امکان پرینت رو هم نداشته باشی - تقریبا" غیر ممکنه .
File | document properties | Security Security mode: ??? پسورد دارد یا نه Printing : Allowed / Not Allowed Allowed: امکان پرینت هست اگر کاربری که این فایل رو درست کرده و براش پسورد گذاشته که امکان پرینت رو هم نداشته باشی - تقریبا" غیر ممکنه .
mojtaba1339 Active Member May 31, 2006 #3 یادم می آد که یه جا نرم افزاری رو دیده بودم که تمامی محدودیت های pdf رو بر میداشت. فکر کنم مطلبی رو در هفته نامه کلیک خونده بودم. یه سرچی بکن شاید به نتیجه برسی. با آکروبات رایتر هم یه تستی کن.
یادم می آد که یه جا نرم افزاری رو دیده بودم که تمامی محدودیت های pdf رو بر میداشت. فکر کنم مطلبی رو در هفته نامه کلیک خونده بودم. یه سرچی بکن شاید به نتیجه برسی. با آکروبات رایتر هم یه تستی کن.