من چیكار كنم؟

bah.man

Member
سلام من بهمن مصری هستم

این لیستی كه زیر مینویسم رو مراحل مبتدی شونو گشتم و حتی بعضی رو در حد حرفه ای هستم

1-شبكه
2-برنامه نویسی
3-عكاسی
4-طراحی وب سایت
5-طراحی گرافیك

حالا دوسنان یكی بگه من برم دنبال كدوم ضمینه و خودم رو توش حرفه ای كنم و بازار اون حرفه كجاست و برای شروع یه تجارت كوچیك چقدر سرمایه نیاز دارم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوست عزيز

ببينيد براي كار شبكه چون به شخصه تجربه كار توي اون محيط رو دارم بهتون پيشنهاد ميكنم براي شركت هاي پرووايدر و شركت هاي بزرگ مثل پارس آنلاين يا داتك يا ... و به پشتيباني شبكه و .. مشغول شيد!! (البته اگر مدارك سيسكو ) رو هم داريد كه ديگه با همه نوع كانفيگ آشنا هستيد ميتونه سكوي پرتاپ خوبي باشه به سمت پيشرفت خيلي خوب و در آمد زا !!‌(تجربه ي خودم از كار با اين شركت ها و كار شبكه هست) چون به تنهايي براي شبكه بايد براي شركت هاي خصوصي و دولتي كار كنيد كه به دليل خيلي مسايل با مشكل برخورد ميكنيد !!!

2- در مورد برنامه نويسي هم نظر خاص و تجربه اي ندارم اما بازار كار اين رشته هم فكر ميكنم خيلي خوب باشيه!

3-عكاسي و طراحي گرافيك به نظر من در كنار هم هستند!!‌چون از يه خانواده هستند؛ "گرافيك " منتها با گرايشات جدا
اما اگر بتونيد يه آتليه مناسب عروس و داماد رو در كنار هم داشته باشيد ميتونيد هم از فن عكاسي هم از گرافيك و طراحي و رتوش استفاده كنيد و در آمد قابل توجهي داشته باشيد
چون اكثر جاهايي كه به صورت آتليه فعال هستند به دنبال گرافيست خانم يا طراح خانم هستند !!‌به خاطر مسايلي كه از لحاظ پوششي هست و ارشاد يكم اذيت ميكنه!!

در مورد سرمايه
چيزي كه ميدونم رو ميگم : يه دوربين با رزوليشن و پيكسل مناسب اين كار بين 5 تا 10 ميليون
تجهيزات نور و پرده و ... هم حدود 1 تومان (شايد كمي بيشتر يا كمتر)
سيستم و هزينه مكان و جواز و ...
دستگاه چاپ عكس رو قيمت دقيق ندارم
براي چاپ شاسي هم يه اوت دور نياز داريد قيمت اين هم ندارم

در كل همه رو با هم يك جا نميتونيد استفاده كنيد اما در كنار هم ميتونه خيلي خوب جواب بده!!‌ البته بگم به تنهايي هر چقدر هم حرفه اي باشيد اين حركت سخت ميشه چون مخاطبتون و مشتري و يوزر ممكنه تعدادش زياد باشه !!‌ حتما نياز به يك يا 2 نفر ديگه هم پيدا ميكنيد !!

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا