من چهجوري اين asp-rider رو نصب كنم

سلام اين سوال رو در بخش برنامه هاي مديريت محتوا هم گفتم اينجا هم ميگم كسي ميتونه راهنماييم كنه كه چه طوري من اين asp-rider رو روي هاستم نصب كنم و البته چه طوري اين movablr type رو از رو هاستم پاك كنم

kami_mz

Well-Known Member
asp-rider رو نمي دونم.
براي پاک کردن MT هم ذياتا بيس و فايل هاشو پاک کن همين.

اقا فقط مونده يكي منو راهنماي كنه كه چطوري من اين asp-rider رو نصب كنم يعني هيچ كس تو اين اينترنت درندش بلدنيست اين asp-rider رو نصب كنه

Neon

Member
گمونم توي پوشه blogadmin يه فايل بنام setup.asp داره اونو اجراش كن همينجور برو جلو...البته اول فايل ديتابيس روِِِ هم اسمشو تغيير بده هم جاشو...يه جايي بزارش كسي نتونه پيداش كنه ...فقط آدرسشو يادت باشه كه لازمت ميشه.

(اينم ويرايش)...هرمز جان اگه ميشه اون پسورد رو برش دار بزار دانلودش كنيم بابا :?

Reza007

Member
آقا شما بايد همه فايلها رو فولدر مورد نظرت آپلود كني سپس آدرس اين بخش از سايتت(yourdomain+/+foldername) رو تو اينترنت اكسپلولر تايپ كن خود به خود صفحه ورود باز ميشه و يه صفحه كو چيك براي Setup است و تنها جايي كه ميمونه بخش ديتابيس تو اين ستاپ است كه بايد آدرس فيزيكي ديتابيس رو وارد كني براي اين كار متن داخل تكست باكس بالاي آدرس ديتابيس رو كپي كن و به جاي setup.asp اين رو تايپ كن
db/database.mdb

اقا نخواستيم از خير اين گذشتيم با همون مووابل تايپ كار ميكنم خلاصه از راهنماي هاتون ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا