من چطوری میتونم آمار بازدید کننده از سایتم رو بدست بارم

soly

New Member
سلام دوستان
من چطوری میتونم آمار بازدید کننده از سایتم رو بدست بیارم و ضمنا در سایت هم قرارش بدم
پیشاپیش از جوابتون تشکر می کنم

YTERROR

Active Member
چندین راه وجود داره که نرمال ترینش اینه که بری از سایتهای که کنتور و ... میدن یک کنتور بگیری و مثلا روش نمایش رو بصورت آنلاین نشنون بده و در سایتت یک کد جاوا بهت میده کخه اون و تویی سایتت کپی می کنی و از اون به بعد با هر باز لود شدن سایتت یکی به کنتورت اضافه میشه و در سایتت دیده میشه که چند نفر بازدید داشتن

سایتهای که این خصوصیت رو دارند به زبان ایرانی زیاد ولی وبگذز و ... بهترینا از این لحاظ هستند
البته از طریق یک اسکریپ پی اچ پ یهم میشه این کارو کرد ولی یکم سخته و ..... که می تونی اسکریپ رو از قسمت پی اچ پی فروم مجیئ آنلاین بگیری

موفق و پیروز باشید

mahdyonline

Active Member
سلام
ورود شما رو تبریک میگم
من از دریم ویریو چیزی سر در نمی یارم اما شما از اسکریپت های مختلفی که هست استفاده کن
موفق باشی
بای بای

mahdyonline

Active Member
سلام
ورود شما رو تبریک میگم
من از دریم ویریو چیزی سر در نمی یارم اما شما از اسکریپت های مختلفی که هست استفاده کن
موفق باشی
بای بای

http://www.webstats4u.com
اين كنتور بهترين بااينكه خارجي اما بهتر از همه اين ايراني هاست
اين پشتيبان شبكه هم مي داد قبلا اما الان رو كنتورش پاپ اپ گذاشته خيلي بده

soly

New Member
من وارد یکی از همین سایتها که میگید شدم آمار میده ولی کدش رو به خودم که بزارم توی سایت نمی ده
اگر ممکن دقیقتر راهنمایی کنید
ممنون میشم

YTERROR

Active Member
تویی سایت وبگذر قیمت نمایش کنتور چندین نمونه نشونتون میده یک می تونید به سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کیند بثورت پیش فرض اونی که تعداد بازدید رو نشون میده انتخاب کنید و کد جاوا رو بهتون میده می زارید تویی سایت همه اینا از بخش کنترل پنل شناسه کاربرتون که در سایت ثبت نام کرده اید قابل اجراست

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
شما با عضویت در این سایت می توانیید به صورت INVISIBLE اشتراک گرفته و راحت آمار بازدید کنندخ سایت خود رو ببنید، بدون تبلیغات، بدون انداختن لوگو.... : www.statcounter.com
خیلی عالی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا