براي اين رتوش ميتونيد از پلاگين هايي مثل Imagenomic Portraiture استفاده كنيد البته پلاگين هاي زيبادي موجوده !!اما اين يه پلاگينيه كه كار باهاش راحت و با كيفيت خوبيه !!
براي يه رتوش خوب كه به اصطلاح " پوست پرتقالي باشه" تنها پلاگين نيست كه كمك ميكنه
شما ميتونيد از بافت ها و براش هاي پوست هم براي بهتر شدن كيفيت كار استفاده كنيد !
موفق باشيد
اکشن به هیچ وجه ممکن به درد رتوش نمی خوره. مهمترین دلیلش هم هر صورتی با هم فرق داره و اکشن فقط یه عمل رو انجام میده بدون اینکه بدونه صورت چه فرمی ...
نرم افزاری که گیلاس معرفی کرد یکی از کاملترین نرم افزارهای مروبط به رتوش عکس البته پلاگینی که بروی فتوشاپ نصب میشود .
اما باز برای رتوش بهت پیشنهاد میکنم که از خود ابزار های فتوشاپ استفاده کنی . استمپ ، اسموچ ، براش ، شارپ ، اینها برخی از ابزارهای مهم در رتوش هستند ...
البته میتونی بری نمونه فیلمهای آموزشی خارجی رو هم ببینی که آموزش رتوش . بد نیست اما تو ایران کارایی نداره ، نه عکاسانی وجود دارند که اونطور عکس بگیرند و اونطور کار از شما بخواهند و نه مشترینانی که اونطور کاری پسند کنند .
یه کاری می خواند که سری و اروزن تموم شه بره .... این تجربه چنیدن ساله من تو این کار بود و دیدم و گفتم ...