بابا 2 صفحه ميخوامNorik گفت:فروشگاه چيه؟
چند صفحه بايد باشه؟
شرايط صفحه چی باشه؟
فروشگاه عطر و ادوكلن هستش من چيزه زيادي نميخوام بزارم اصلا سايت رسمي نيست 3-4 تا عكس ميخوام بزارم فقط ميخوام سايت يكم خوشگل باشه من 2 ساعته ميسازم البته ديگه الآن 1 ساعت فقط شما يه لينك تمپليت به من بدهNorik گفت:آخه بگو فروشگاه چیه
مرسي آقا سمان من تا فردا ازش وقت گرفتم ...saman_sweden گفت:مهردادحان اون تمپليتها كه قبلا توسط آقا مجيدmagid دراين انجمن مغرفي شده دو سه تا در مورد عطر و ادكلن و طلا و حواهرات هم بود من شماره اش يادم نيست و الا براتون آپ لود مي كردم تو بين 2 گيكا تمپليت من نمي دونم كدوم را بگردم اما اوني كه ميدونم خيلي باحال بود حالh دوستاني كه شماره اش را مي دونند بدهند تا براتون آپ لود كنم
دمه شما گرم آقا سامان شرمنده اما اگه برام آپلود كني بد نيست از شما هم ممنونم اگر شما هم آپلود كنيد واقعا ممنون ميشمarashoorii گفت:آقا شرمنده من نتونستم آپلود كنم
ولي اسمشو ميگم آقا سامان برات آپلود كنه :--> FTBeautyShop
اگه هم پيدا نكرد شب خودم هر طور شده برات آپلود مي كنم
چي شد پس؟iRWEBDES گفت:دمه شما گرم آقا سامان شرمنده اما اگه برام آپلود كني بد نيست از شما هم ممنونم اگر شما هم آپلود كنيد واقعا ممنون ميشمarashoorii گفت:آقا شرمنده من نتونستم آپلود كنم
مرسي
مهرداد كوهي
مهردادجان نميشه كه 24 ساعته آن لاين بود پيامتون الان ديدم اقدام مي كنم تا ده دقيقه ديگر pm خودتان را كنترل كنيد بهتون اطلاع ميدم دارمiRWEBDES گفت:چي شد پس؟iRWEBDES گفت:دمه شما گرم آقا سامان شرمنده اما اگه برام آپلود كني بد نيست از شما هم ممنونم اگر شما هم آپلود كنيد واقعا ممنون ميشمarashoorii گفت:آقا شرمنده من نتونستم آپلود كنم
مرسي
مهرداد كوهي
كسي آپلود نكرد؟
مهرداد كوهي
ببخشيد !saman_sweden گفت:مهردادجان نميشه كه 24 ساعته آن لاين بود پيامتون الان ديدم اقدام مي كنم تا ده دقيقه ديگر pm خودتان را كنترل كنيد بهتون اطلاع ميدم دارمiRWEBDES گفت:چي شد پس؟iRWEBDES گفت:دمه شما گرم آقا سامان شرمنده اما اگه برام آپلود كني بد نيست از شما هم ممنونم اگر شما هم آپلود كنيد واقعا ممنون ميشمarashoorii گفت:آقا شرمنده من نتونستم آپلود كنم
مرسي
مهرداد كوهي
كسي آپلود نكرد؟
مهرداد كوهي
نه آپلود نكنيدarashoorii گفت:iRWEBDES جان مشكلتون حل شد؟ يعني ديگه من آپ لود نكنم؟