من يه لوگو ميخوام سلام ممنون ميشم
S4DEGH Well-Known Member Sep 1, 2005 #2 اينو خودم برات رديفش مي کنم ! توپ ! بعد عزيز به اون ميگن لوگو نه بنر !
S4DEGH Well-Known Member Sep 1, 2005 #4 نه بابا اين چه حرفيه ! شوخي كردم ! آقا من اينو برات درست كردم ببين خوبه يا نه ! اگر خوبه كه هيچي اگرم نه بگو چطوري ميخواي مثلا روشن يا ...؟ پیوست ها A.gif 2.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44
نه بابا اين چه حرفيه ! شوخي كردم ! آقا من اينو برات درست كردم ببين خوبه يا نه ! اگر خوبه كه هيچي اگرم نه بگو چطوري ميخواي مثلا روشن يا ...؟
G google_p30 Member Sep 2, 2005 #5 اين خوبه ولي چون سايت ما در مورد كامپيوتر هست بايد يك كم تغييرش بدي ممنون لينك اين عكسه رو هم بده ممنون
اين خوبه ولي چون سايت ما در مورد كامپيوتر هست بايد يك كم تغييرش بدي ممنون لينك اين عكسه رو هم بده ممنون
S4DEGH Well-Known Member Sep 2, 2005 #6 همينو روش راست کليک کن کپي کن رو هاردت ديگه ؟! مثلا چيکارش کنم ؟!
G google_p30 Member Sep 2, 2005 #7 نگاه صادق جان اين قشنگه ولي يه ذره رنگشو زمينه شو تغيير بدي ممنون ميشم
S4DEGH Well-Known Member Sep 5, 2005 #13 اين يك چطوره !خيلي تو چشم ميخوره ! پیوست ها P30Need.gif 2.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35
G google_p30 Member Sep 5, 2005 #14 اصادق جان اين عاليه حالا يه زحمت ديگه واسه ات دارم ميخوام يه دونه با سايز 60*468 برام بسازي ولي اين ساده نباشه و
اصادق جان اين عاليه حالا يه زحمت ديگه واسه ات دارم ميخوام يه دونه با سايز 60*468 برام بسازي ولي اين ساده نباشه و
G google_p30 Member Sep 5, 2005 #16 توش باشه: p30need و اينا هم موضوعات news learning download all about computer and internet
H hadi-sph New Member Sep 23, 2005 #19 سلام با اجازه صادق جان من هم یه چیزی درست کردم ولی من با فورم تازه آشنا شدم و نمی دونم چطوری بزارمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام با اجازه صادق جان من هم یه چیزی درست کردم ولی من با فورم تازه آشنا شدم و نمی دونم چطوری بزارمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FashisT Active Member Sep 24, 2005 #20 هادی جان میتونی تو http://img.majidonline.com استفاده کنی و کدشو قرار بدی اینجا فعلا