من واقعا موندم با این ip

hahoo1234hahoo1

New Member
سلام دوستان عزیز برای من مشکلی ایجاد شده که شاید در نظر شما خیلی بچه گانه باشه ولی خواهش میکنم منو راهنمائی کنید. عارضم به محضرتون من از شرکت www.xm.co فضایی را مجانی گرفتم و سایتم رو در آنجا تشکیل دادم www.kyanvar.xm.co سپس از یکی از شرکتهای ایرانی ارائه دهنده دومین این دومین را به مدت 12 سال خریداری کردم www.kyanvar.ir حالا در قسمت مربوط به تغییرات DNS شرکت www.nic.ir نیم سرور های شرکت xm رو وارد کردم بصورت ns1.xm.com ns2.xm.com ns3.xm.com و بعد از من IP خواست که من نداشتم !!! این رو تا اینجا داشته باشید از طرفی دیگر من 1 سال قبل سایتی رو طراحی کردم و اون رو در xm بارگزاری کردم و برای اون هم از شرکتی دیگر دومینی ثبت کردم با نام www.***.ir و در سایت www.nic.ir تغییرات دی ان اس رو انجام دادم و اونجا هم همون نیم سرور های قبلی رو وارد کردم منتها وقتی ازم IP خواست با سایت www.xm.com تماس گرفتم و ایشون شماره آی پی ها رو برای هر سه تا نیم سرور بهم داد و من در قسمت تغییرات دی ان اس وارد کردم و اون سایتم با دومین خریداری شده بالااومد . حالابرگردم به سوال قبلیم ... من خواستم آی پی های جدید رو برای سایت kyanvar.xm.com از شرکت xm بگیرم که حدود 2 ماه است جواب نیومده و من نمیدونم که آیا همون آی پی های قبلی مربوط به سایت www.***.ir رو میتونم به این سایت جدیدم بدم یا نه ولی به هر حال من این کار رو کردم ولی بعد از گذشت 2 هفته هنوز دامینم به هاست وصل نمیشه . لازم به ذکر است که من موقع رجیستر شدن در سایت www.nic.ir برای هردوی این دامنه ها از یک ایمیل استفاده کردم و در پانل شخصی من نام دو دامنه است که در قسمت تغییرات دی ان اس نوشته است که تغییرات اعمال شده منتها در مورد www.***.ir این اتصال به هاستم برقرار است ولی در مورد www.kyanvar.ir این اتصال برقرار نیست خواهشمندم کمکم کنید واقعا موندم.

ehsanch

Active Member
بهتره اول قواعد املایی را رعایت کنید تا بشه نوشتتون را خوند... از خط جدید هم استفاده کنید بد نیست

Mozafary

Member
من گمان کنم کلید ENTER شما روی صفحه کلید مشکل داشته چون هیچ خط جدیدی در متن نیست و متون پیوسته هستن!

تعیین IP در دامنه ها ir اجباری نیست.
[ENTER]
شما میتونید از طریق دستور ping در commandprompet ویندوز و یا همان دستور در terminal لینوکس بصورت
ping ns1.mx.com
ادرس ip مربوط به ns1 را بدست اورید

irlogo

Active Member
احسنت از لطف شما سپاسگزارم
یه چیزی یاد گرفتیم ، ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا