[سوال] من می خواهم لپ تاپم بفروشم

sallarmelli

Active Member
سلام دوستان
1- من لپ تاپم با مشخصات زیر اگه بخوام بفروشم قیمتش چنده
1600000 تومان دی ماه 87 خریدم :lol:
مشخصات:
رم 4 گیگ - cpu دو هسته ای 2.5 گیگ intel - گرافیک GeForce 8600M GT - هارد 500 گیگ - 32 بیت -
مدلشم DELL XPS M1530

2- من اگه بخوام اطلاعات روی هاردم رو پاک کنم و با هیچ نرم افزار دیگه ای قابل برگشت نباشند چه کنم (با احترام به همه دوستان لطفا در مورد سوال دوم حرفه ای ها جواب بدن):-?

آخرین ویرایش:

khoushechin

Well-Known Member
لب تابت رو 500 بیشتر ازت نمیخرن 1
2- برای پاک کردن اطلاعات میتونی از نرم افزار هایی که توی این ضمینه ساخته شده استفاده کنی
3- خودت میتونی کل فضای هاردت رو پر کنی (از چیز های به درد نخور) بعد پاک کنی 3- 4 بار

max vray

کاربر VIP
بنظر من لپ تابت نفروش چون خیلی ازت ارزون میخرن و هرچند ضعیفه اما اسای دستت میتونه باشه.
درباره اطلاعات روی هاردت بگم تا اونجایی که من میدونم اگه دستت کنندش بیفته حتی اگه سوخته باشه هم میتونند اطلاعاتش از توش دربیارند.

the_king

مدیرکل انجمن
2- من اگه بخوام اطلاعات روی هاردم رو پاک کنم و با هیچ نرم افزار دیگه ای قابل برگشت نباشند چه کنم (با احترام به همه دوستان لطفا در مورد سوال دوم حرفه ای ها جواب بدن):-?

برای جلوگیری از بازیابی نرم افزاری یکبار Low Level Format کردن یا یکبار Wipe کردن کامل هارد دیسک کفایت می کنه،
اگر تنها هارد دیسک روی سیستم همونه که می خواهید پاک اش کنید بهتره از ابزار هایی مثل BCWipe Total WipeOut
استفاده کنید (رایگان نیست)

BCWipe Total WipeOut

Darik's Boot And Nuke رایگانه اما تا به حال امتحان اش نکردم (تحریم IP ایرانی)

DBAN Download

اما اگر ویندوز روی هارد دیسک دیگه ای در حال اجرا است می توانید تحت همان ویندوز Low Level Format اش کنید :

HDD LLF Low Level Format Tool

HDDLLFsetup.4.25.exe

برای جلوگیری از بازیابی سخت افزاری که معمولا نیازی بهش نیست باید همون روال رو چندین بار (معمولا 8 بار)
تکرار کنید. نرم افزار های مخصوص Wipe کردن خودشون این قابلیت تکرار رو دارند.

جدیدترین ارسال ها

بالا