من میخوام خودکشی کنم اگه کمکم نکنین..

asalgoly13

Member
سلام ملت :cool:

آی ملت کمک ! بچه مردم مرد :-? ... هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :oops: ؛ اگر شما یک انسان نوع دوست هستین و جان انسانها برایتان مهم است ! :neutral: پس :

جون مادراتون برای من یه دعوتنامه پرشین گیگ بفرستین :cry: گناه دارم طفلکی ام :cry: ... رحم کنین و یک دعوتنامه پرشین گیگ به این آدرس بفرستین :-? : [email protected]

با تشکر:oops:

AMiR

Active Member
قوانين رو هم كه مطالعه كردين!

و جستجوي هم قبل از ايجاد تاپيك رو هم كه انجام داديد!

يه سري از انجمن ها هم كه از قلم افتاده ....

asalgoly13

Member
قوانين رو هم كه مطالعه كردين!

و جستجوي هم قبل از ايجاد تاپيك رو هم كه انجام داديد!

يه سري از انجمن ها هم كه از قلم افتاده ....

جناب امیر خان منظورتون چیه اگه تو نیاز مندیها ننویسم کجا باید بنویسم:neutral: این کار من کجاش غیر قانونیه؟ مطلب غیر اخلاقیه؟ یا بد اموزی داری به نظام توهین شده؟ یا سیاسیه؟ شما هر جا که من تاپیک زدم اومدین گفتین که قوانین /قوانین کردین ؟ این یعنی چی؟:mad:

alireza-metal

Active Member
جناب امیر خان منظورتون چیه اگه تو نیاز مندیها ننویسم کجا باید بنویسم:neutral: این کار من کجاش غیر قانونیه؟ مطلب غیر اخلاقیه؟ یا بد اموزی داری به نظام توهین شده؟ یا سیاسیه؟ شما هر جا که من تاپیک زدم اومدین گفتین که قوانین /قوانین کردین ؟ این یعنی چی؟:mad:

اینجاش غیر قانونیه :

قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، جطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد.
راهنمايي در اين زمينه :‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

قانون شماره 10) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.

لطفا رعایت کن

asalgoly13

Member
همونطور که میبینی البته اگه عکس واضح باشه اتفاقا بیشتر از نصف تایپیکها با این تیترا هست که جنابعالی میگی غیر قانونیه
من توی تموم اونا هم که رفتم ندیدم کسی بهشون تذکر بده به هر حال لحن تذکر شما اصلا قابل قبول نیست میتونستین با کلمات بهتر و مناسب تری این کارو انجام بدین البته اگه این کار وظیفه شما باشه ...:cool:

پیوست ها

• madrak.GIF
    madrak.GIF
    42.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Mrx

Active Member
چی شده! دعوا شده؟ حالا یه دعوت نامه خواسته شما بیاین بزنیدش داداش صبر کن خودم پیدا کردم واست میفرستم!
یا علی

alireza-metal

Active Member
همونطور که میبینی البته اگه عکس واضح باشه اتفاقا بیشتر از نصف تایپیکها با این تیترا هست که جنابعالی میگی غیر قانونیه
من توی تموم اونا هم که رفتم ندیدم کسی بهشون تذکر بده به هر حال لحن تذکر شما اصلا قابل قبول نیست میتونستین با کلمات بهتر و مناسب تری این کارو انجام بدین البته اگه این کار وظیفه شما باشه ...:cool:

همه اونها بر خلاف قوانین سایت عمل کردن - و اگه دیگران خلاف کردن دلیلی نیست که شما اون کارو به همین بهانه تکرار کنید !

در ضمن حرف من این جملات بودند :اینجاش غیر قانونیه : و لطفا رعایت کن !!!! و بقیه هم که قوانین سایت هستند - شما با قوانین مشکل داری یا با 2 جمله من ؟!

کجایه این جملات به شما بر خورده ؟!

دیگه این بحث رو ادامه ندید ...

آخرین ویرایش:

asalgoly13

Member
اولا که من جواب امیر رو دادم
دوما آقای علیرضا شما مبصر مجید آنلانید ؟؟؟
واقعا میخوام بدونم اینجا همچین سمتی هست یا یه مسئول مشخص شده برای این کارا ؟
ضمنا هر کس خودش مسئول رفتار خودشه شما نگران من نباشید
با تشکر

AMiR

Active Member
ممنون عليرضا جان از لطفت

و ممنون از شما جناب asalgoly13 كه جواب منو داديد!

نه من مبصر اينجا نيست م ولي وقتي مي بينم كه توي RSS ام 7 تا تاپيك با يك عنوان و در انجمن هاي نا مربوط و كه عنوان تاپيك هم هيچ ربطي به موضوع نداره وجود داره دلم واسه سايتي كه حدود 4 ساله توش عضوم مي سوزه !

اما در مورد لحن ؛‌ مگه شما صداي منو شنيدي كه از لحن من ايراد ميگيري ؟‌ !‌ اتفاقا من ديدم تاپيك كتون پر از اسمايله و با اين طرز داريد درخواست مي ديد ؛ خواستم با شوخي (به) شما (نه تذكر) بلكه فقط راهنمايي تون كنم كه تاپيك درخواست دعوت نامه داريم ،‌كه بايد زحمت جستجوش رو مي كشيديد !

وقتي با قوانين سايتي موافقت مي شه بهتره يكبار مطالعه بشن و اين همون احترام به ديگر اعضا ه !

در ضمن به نظر من صحيح نيست با كاربري( خودم رو نميگم) ،كه صرفا هدفش راهنمايي شماست ، اين طوري صحبت كنيد ، هر چي نباشه افراد قديمي در هر زمينه ، احترامي براي خودشون دارن
در آخر بگم كه : اين جا همه با هم دوست هستن

من ديگه اين بحث رو ادامه نمي دم ! خواهش مي كنم عليرضا جان شما هم ادامه نده !
از همون اول هم بايد به آقا پرهام مي گفتم بياد طبق قوانين عمل كنه .

//

به به آقا امير خودمون ،‌چي شد از اين ورا ! جدا جات خاليه ها

جدیدترین ارسال ها

بالا