..:: من كنت مولاه فهذا علي مولاه ::..

IndianBoy

Member
تمام لذت عمرم همين است -+-+-+- كه مولايم امير المومنين است

با سلام خدمت پچه هاي مجيد آنلاين و عرض تبريك بمناسبت عيد سعيد غدير خم و آرزوي سلامتي و شادكامي براي شما و خانواده گراميتان

چه اديبانه ....

اينم يه طرح ديگه از ما ...
يه چيزي تو مايه هاي همون طرح قبليه ....

به پاي طرح اساتيد كه نميرسه ...

ايليا

آخرین ویرایش:

IndianBoy

Member
عزيزان خواهشا اينجا نظر بديد اون يكي پسته اشتباهي رفته .....

ايليا

bidemajnon

Well-Known Member
تمام لذت عمرم همين است -+-+-+- كه مولايم امير المومنين است

با سلام خدمت پچه هاي مجيد آنلاين و عرض تبريك بمناسبت عيد سعيد غدير خم و آرزوي سلامتي و شادكامي براي شما و خانواده گراميتان

چه اديبانه ....

اينم يه طرح ديگه از ما ...
اصلا زيبا نشده .... يه چيزي تو مايه هاي همون طرح قبليه ....

به پاي طرح اساتيد كه نميرسه ...

ايليا

اوهههوم .
اومدم با یه توپ پر .
طرحت اصلاً خوب نیست .اصلاً زیبا نیست ...
بازم بگم ..

از شوخی گزشته قشنگ شده . ولی چیزی که هست اینه که بقول خودت تکراریه . شاید یکم متحول کنی طرحات رو بهتر باشه . اون کبوترا هم به نظرم زیادن و چیدمانش خوشم نیومد انگار یه جورایی کلاسیک وار ایستادن . اگر یکم پرو پخش بودن بهتر بود .
البته این نظر منه . اون کره زمینه هم قشنگه.

راستی آواتور جدیدت هم مبارک . این چند وقته یادم میرفت بگم . این یکی بهتر از اون چشم قرمزه هستش . اون خیلی خشن بود . به طرحات هم میاد . البته یکم برام آشناست . قبلاً هم گزاشته بودی؟

IndianBoy

Member
اوهههوم .
اومدم با یه توپ پر .
طرحت اصلاً خوب نیست .اصلاً زیبا نیست ...
بازم بگم ..

از شوخی گزشته قشنگ شده . ولی چیزی که هست اینه که بقول خودت تکراریه . شاید یکم متحول کنی طرحات رو بهتر باشه . اون کبوترا هم به نظرم زیادن و چیدمانش خوشم نیومد انگار یه جورایی کلاسیک وار ایستادن . اگر یکم پرو پخش بودن بهتر بود .
البته این نظر منه . اون کره زمینه هم قشنگه.

راستی آواتور جدیدت هم مبارک . این چند وقته یادم میرفت بگم . این یکی بهتر از اون چشم قرمزه هستش . اون خیلی خشن بود . به طرحات هم میاد . البته یکم برام آشناست . قبلاً هم گزاشته بودی؟

سلام
الان خوشم اومد ... حالا شدی یه پسر خوب ...
ممنون نظر لطف شماست ....
چون بحثه تحوله باشه یه چند روز دیگه یه طرح میزارم با یه سبک جدید .....

آواتارمم آره قبلیه زیادی خشن بود خواهرم دید گفت این کیه دیگه چرا انقدر خشونت ... برا همین آواتارو اصلاحیدیم ....
نه جای دیگه ای هم ناستفادیدیم ..... قیافه نحس خودمه ..... شب خواب بد نبینیا ...

منم تبریک میگم .... یا علی

ایلیا

IndianBoy

Member
زیبا شده
لذت بردم خسته نباشید از رنگهای بیشتری نمی شد استفاده کنی؟

سلام پوریا جان ...
تبریک ...
ممنون عزیزم از اینکه نظر دادید ...
چرا رنگای دیگه هم امتحان کردم زیاد جلب نشد .... آبی رو عشقه ....

خیلی خوشگل می باشد
سردمان شد فقط در این دمای -2 درجه
فلن

ممنون عزیزم ...
فقط سرما نخوری یه موقع .....
اون وقت دیگه من بیخیال طراحی میشم ...

انگار این طرحم زیاد جلب نشده .... آخه کسی نمی نظره ....
در هر صورت ممنون ....

ایلیا

آخرین ویرایش:

leili1

Active Member
ایده طرح خوبه
msn_red_fox_smilies-18.gif

ولی رنگو دوست ندارم
msn_red_fox_smilies-11.gif

ودوباره حبابا شدیدا مخالفم باهاشون
msn_red_fox_smilies-05.gif

شاید اگه رنگای بیشتری بکار می بردی خیلی بهتر میشد
msn_red_fox_smilies-10.gif

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
براي شما و خانواده محترم هم مبارك باشه.

درمورد تكراري بودن بايد بگم كه خب وقتي آدم مثل من ايده كم مياره ديگه چاره اي نيست مگر اينكه طرح رو بعد از عيد بسازيم كه اونم ديگه خيلي ديره.
از نظر اصولي اگر بخوايم حساب كنيم كه چرا طرحت به دل نميشينه فقط بنظر من يك چيزه اونم اينه كه از رنگ مكمل استفاده نكردي!
الان رنگهاي شما همه‌اش آبي و سفيد هست و هيچ رنگ مكملي توي اينكار وجود نداره!!
امتحان كن يك رنگ مناسب بزن توي كارت.. طرح امام هادي(ع) منو يادته قبلا زمينه اش سبز بود يعني اگر بخواي حساب كني همه اش سبز بود با اينكه توش از سبز پر رنگ و كمرنگ استفاده كرده بودم.. حتي رنگ سفيد هم استفاده كردم ولي افتضاح شده بود براي همين برداشتم زمينه رو آبي ساختم و ديگه عالي شد.. رنگ مكمل بايد يك جوري به طرح جون بده مثلا يك رنگي باشه كه با رتگ كارت فرق داشته باشه چون كار شما روشنه رنگ سفيد روشنائيش رو بيشتر ميكنه و اين نميتونه نقش رنگ مكمل رو بازي كنه.
ولي جداي اين همه حرفها طرحت به نظر من عاليه و فقط رنگ مكمل كم داره.. همين

موفق باشي برادر
يا علي(ع)

[EHSAN]

Well-Known Member
راستي يه چيزي يادم رفت بگم

حتي طرحت هم بنظرت قشنگ نشده هيچوقت نگو زشته چون براي كسي هم اگر قشنگ باشه بهش القا ميشه كه زشته.. پس حتما زشته ديگه..!!!

اما من به شخصه ميگم طرحت خيلي هم براي من قشنگه و اصلا هم قصد دلگرمي و از روي رفاقت و اينجور چيزا نميگم اين نظر منه و اگر هم زشت باشه به جرات بهت ميگم و راهنمائيت هم ميكنم كه چيكارش كني قشنگ تر ميشه.

اما هميشه دنبال كار خوب نباش كاري كن كه كسي نتونه ايراد بگيره كاري كن كه طرحت عالي باشه هميشه بين خوب و عالي فاصله هست.. خيلي زياد!!!

بازم موفق باشي

Erfan

Active Member
سلام;

طرح قشنگی شده و تنها ایرادی که به نظر من میشه ازش گرفت استفاده زیاد از حد از شیپ و براش هست ... و بقیه هم که خیلی خوب هست .. در ضمن این عید رو هم به شما و دیگر دوستان تبریک عرض میکنم.

یه سوال شخصی برام پیش اومده که علاقه شما برای استفاده از رنگ آبی در طرح هاتون چیه ؟!!!

موفق باشید.
عرفان

amrdesign

Member
درسته ايليا جان فكر كنم سبك كارات رو ديگه بچه هايي كه كاراتو ديدن مي دونن ولي كلن طرحات جالبه... مي دوني چيو بايد با چي ميكس كني... از چي استفاده كني كه طرحت خوب بشه... :wink:

موفق باشي دوست عزيز

منتظر طرح هاي جالب ديگه هم هستيم...

Sociant7

Member
کار قشنگی شده دوست من!
فقط کاش اینو سبز میزدی یا از سبز هم استفاده میکردی
نوشته "من کنت ... " رو هم جوری میزدی که بیشتر تو چشم بزنه

Amoo.net

Member
قشنگه ولی استفاده از حباب بی مفهومه.
کارت ظرفیت استفاده از رنگهای بیشتری رو داره اینجوری ساده شده.

[REZA]

Member
سلام برادر ایلیا
*عید شما هم مبارک!*
اصلا زيبا نشده ....
خیلی هم خوب شده....زیبا و آرام بخش.
کره زمین و بالای کار عالین. فقط یکمی glow ش زیاده(این نظر منه!!)
موفق باشی

سردمان شد فقط در این دمای -2 درجه
میگم don یادم باشه ایندفعه که خواستم برم اهواز باهم بریم:دی

bluesoosk

Member
بازم من
بازم تو؟
کاراتو قبول دارم رنگای خوبی کار میکنی
ولی ایندفه دیگه خیلی تک رنگه
در کل عالیه

IndianBoy

Member
ایده طرح خوبه
msn_red_fox_smilies-18.gif

ولی رنگو دوست ندارم
msn_red_fox_smilies-11.gif

ودوباره حبابا شدیدا مخالفم باهاشون
msn_red_fox_smilies-05.gif

شاید اگه رنگای بیشتری بکار می بردی خیلی بهتر میشد
msn_red_fox_smilies-10.gif

سلام ليلي عزيز ....
ممنون از نظرت

اين روباها رو كي راه داده تو اين فاروم .... :shock: به نظرم زير سر آقا شهرام باشه ...

ايليا

IndianBoy

Member
[EHSAN];596655 گفت:
سلام
براي شما و خانواده محترم هم مبارك باشه.

درمورد تكراري بودن بايد بگم كه خب وقتي آدم مثل من ايده كم مياره ديگه چاره اي نيست مگر اينكه طرح رو بعد از عيد بسازيم كه اونم ديگه خيلي ديره.
از نظر اصولي اگر بخوايم حساب كنيم كه چرا طرحت به دل نميشينه فقط بنظر من يك چيزه اونم اينه كه از رنگ مكمل استفاده نكردي!
الان رنگهاي شما همه‌اش آبي و سفيد هست و هيچ رنگ مكملي توي اينكار وجود نداره!!
امتحان كن يك رنگ مناسب بزن توي كارت.. طرح امام هادي(ع) منو يادته قبلا زمينه اش سبز بود يعني اگر بخواي حساب كني همه اش سبز بود با اينكه توش از سبز پر رنگ و كمرنگ استفاده كرده بودم.. حتي رنگ سفيد هم استفاده كردم ولي افتضاح شده بود براي همين برداشتم زمينه رو آبي ساختم و ديگه عالي شد.. رنگ مكمل بايد يك جوري به طرح جون بده مثلا يك رنگي باشه كه با رتگ كارت فرق داشته باشه چون كار شما روشنه رنگ سفيد روشنائيش رو بيشتر ميكنه و اين نميتونه نقش رنگ مكمل رو بازي كنه.
ولي جداي اين همه حرفها طرحت به نظر من عاليه و فقط رنگ مكمل كم داره.. همين

موفق باشي برادر
يا علي(ع)
-------------------
راستي يه چيزي يادم رفت بگم

حتي طرحت هم بنظرت قشنگ نشده هيچوقت نگو زشته چون براي كسي هم اگر قشنگ باشه بهش القا ميشه كه زشته.. پس حتما زشته ديگه..!!!

اما من به شخصه ميگم طرحت خيلي هم براي من قشنگه و اصلا هم قصد دلگرمي و از روي رفاقت و اينجور چيزا نميگم اين نظر منه و اگر هم زشت باشه به جرات بهت ميگم و راهنمائيت هم ميكنم كه چيكارش كني قشنگ تر ميشه.

اما هميشه دنبال كار خوب نباش كاري كن كه كسي نتونه ايراد بگيره كاري كن كه طرحت عالي باشه هميشه بين خوب و عالي فاصله هست.. خيلي زياد!!!

بازم موفق باشي

ممنون احسان جون به اين ميگن نظر . حسابي حاليدم .....
البته من رنگاي ديگه اي رو هم امتحان كردم منتهي هيچ كدوم جالب از آب در نيومد ....
ممنون از راهنماييات انشالله من بعد گفته هات رو سر لوحه كارم قرار ميدم ... شما بالاخره استاد مايي ...
يك دنيا تشكر

خیلی قشنگ شده .. آفرین .. نمیشه ازش ایرادی گرفت
تبریک میگم

ممنون ضحاك عزيز ...
تشكر

ايليا

جدیدترین ارسال ها

بالا