سلام به همه بزرگان منو که می بینید تازه کارم میخواستم ببینم نظرتون درباره این چیه؟ ممنون .:مسعود:.:D
MDP Well-Known Member Feb 24, 2007 #1 سلام به همه بزرگان منو که می بینید تازه کارم میخواستم ببینم نظرتون درباره این چیه؟ ممنون .:مسعود:.
1Gharibe Member Feb 24, 2007 #2 خوبه ولی یه مقدار بلور هست متون خوب معلوم نیستن زاویه تابش نور مشخصی نداری
س سارینا شنگول Member Feb 24, 2007 #3 دوست خوب من فکر میکنم کارت خیلی تیره شده . در یک کار تیرگی و روشنی در کنار هم اهمیت پیدا می کنند . در ضمن طرحت هم واضح نیست . و مشکل اصلی مربوط به نوشته هاست که باید گویا و واضح باشند . موفق باشید .
دوست خوب من فکر میکنم کارت خیلی تیره شده . در یک کار تیرگی و روشنی در کنار هم اهمیت پیدا می کنند . در ضمن طرحت هم واضح نیست . و مشکل اصلی مربوط به نوشته هاست که باید گویا و واضح باشند . موفق باشید .
H Hectorist Member Feb 24, 2007 #4 حالا چرا انقدر بلورش کردی ؟؟؟ نوشته وسطش هم ناخواناست و خیلی تیره. اگه یکم بیشتر وقت بزاری و روش کار کنی بهتر میشه.
حالا چرا انقدر بلورش کردی ؟؟؟ نوشته وسطش هم ناخواناست و خیلی تیره. اگه یکم بیشتر وقت بزاری و روش کار کنی بهتر میشه.
MDP Well-Known Member Feb 25, 2007 #8 نه من موقع کار ctrl+f میزدم سیستم هنگ کرد بعد سریع ctrl+s زدم و سیستم رو ریست کدم وقتی برگشت دیدم چه خراب کاری شده از همه ممنون دستتون طلا
نه من موقع کار ctrl+f میزدم سیستم هنگ کرد بعد سریع ctrl+s زدم و سیستم رو ریست کدم وقتی برگشت دیدم چه خراب کاری شده از همه ممنون دستتون طلا