من تازه وارد هستم

inferotooth

New Member
باعرض سلام شاید به 10 دقیقه نمی رسد که من عضو این باشگاه شده ام من از این که این تاپیک را ساختم درخواست دوست داشتم با تشکرinferotooth

WindowsLab

Member
سلام
به نمایندگی از طرف اعضا و مدیران باشگاه مجیدآنلاین عضویت شما را در این باشگاه تبریک می گویم.

قطعا این باشگاه می تواند تا حدودی پاسخگوی سئوالات شما در مباحث تخصصی رایانه باشد.
شما نیز می توانید با شرکت در مباحث انجمنهای سایت پاسخگوی سئوالات سایر اعضا باشید.

امید است با رعایت قوانین و مقررات سایت ،این سایت را در جهت پویا شدن و بهتر شدن یاری نمائید.
شما قطعا میتوانید دوست خوبی برای ما، وما دوست خوبی برای شما باشیم.

مجیدآنلاینی ها
یاعلی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

morsoltany

Active Member
ما نیز ورودتان را به خانواده مجید انلاین تبریک می گوییم و امیدواریم بتوانیم با کمک یکدیگر مشکلات و مسایل این سایت را بر طرف نماییم
موفق و پیروز باشید
یا علی

memol_515

Active Member
اينجا همه با هم دوستيم. كلي هم همو دوست داريم
اما همه منو خيلي دوست دارن :دي مگه نه بچه ها ؟ :neutral: (دوستان من چند وقته اعتماد به نفسم رو از دست دادم، ميشه يه كاري برام بكنيد؟:p )

حالا بي شوخي!
عزيز ،خيلي خيلي خوش اومدي به سايت. اميدوارم اينجا لحظات پرباري كنار هم داشته باشيم.

موفق باشي

Mandana

Active Member
onion072.gif

اما همه منو خيلي دوست دارن :دي مگه نه بچه ها ؟ (دوستان من چند وقته اعتماد به نفسم رو از دست دادم، ميشه يه كاري برام بكنيد؟:p )
تو که دوست جان خودمی.حبیبی.رفیقی، عزیزی و اینا
اعتماد به نفست رفت بالا؟
onion070.gif

/

دوست جان ورودتون رو خوش آمد میگم.
onion049.gif
یشالاه در کنار همدیگه چیزای جدید یاد میگیریم
onion034.gif

امیدوارم همیشه موفق باشی
bye.gif

[REZA]

Member
ما همه دوستای خوبی برا هم هستیم،میگی نه شما صبر کن 2 هفته دیگه خودت متوجه میشی!
grouphugg.gif

عضویتتون هم تربیک میگم.
rose.gif

راستی روزه های نخورده هم قبول.دم افطاری ما رو از دعای خودتون دریغ نفرمائید.التماس 2A
خدانگه دار(شبیه این برنامه های تلوزیونی بود:دی
padded.gif
)

Soldier

Member
خیلی خوش اومدی ....

یه کم یه بگزره میفهمی اینجا چقدر بچه ها با هم صمیمی ان و با تازه وارد ها چقدر زود دوست می شن .
و از نظرات و انتقاد های هم ناراحت نمیشن ( حالا استثناء هارو بذاریم کنار )

بازم میگم خیلی خوش اومدی ....

inferotooth

New Member
سلام دوستان عزیز از تمامی شما متشکرم
منم همون تازه وارد
شاید باور نکنید اما باورکنید باورنمیکردم باورم کنید اما باور کنید باور کردم باورم کردید باورتون می کنم به موقعش از باورتون متشکر
دوستان خوبی می دونم پیدا کردم :green:
دوستان خوبم ممنون

thE_Knight

Member
سلام همون تازه وارده..
اما..:shock:
الان 3 ســــــــــال و 5 مــــــــــاه و 7 روز و حدودا 14 ساعت از اون موقع میگذره هاا.!!! ( اگه اشتباه حساب کرده باشم منو ضایع نکنید.) :lol:

بازم خوش اومدی :rose:

Milad

Well-Known Member
خیلی باحال بود :دی بابا با سابقه ، ریش سفید ( مانی بن نکنی ) :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا