من تازه میخام فتوشاپو شروع کنم به نظرتون اولش چه کار کنم

سلام

اولش باید با کتاب شروع کنی. بای فهمیدن چهار چوب و آشنیی با امکانات و بعد در مرحله های بعدی برای ارجاع و رفع سوال ...
نمونه کار طراحی ببینی. تو گالری فتوشاپ بپلکی . هر چی طراحی میبینی برات سوال بشه که چجوری ساخته شده.
تا میتونی تاتوریال و آموزش فتوشاپ ببینی که قلق ها دستت بیاد.
باید ابزارها رو با کتاب یا آموزش تصویری ببینی که آشنا بشی بعد هزاران بار باهاشون بازی کنی تا قلق ها و مزایا و نکاتشون دستت بیاد.

طراحی کامپیوتری مثل رانندگی میمونه: اول باید با خود ماشین آشنا بشی که همون فتوشاپه و اصول طراحی بعد باید شهرو یاد بگیری که همون روشها و سرنخهای کار هست.

اوایلش سخت و عجیب و خیلی هیجان ساز هست. با پشتکار میتونی بر حسب علاقه و انرژی که میذاری نتیجه بگیری

یا علی

سلام

کتاب بهت میگه چارچوب ابزارها چیه
تو نمونه کار هم میتونی محل نمایش قدرت اونها رو ببینی
با تاتوریال هم میتونی روند رو تعقیب کنی و از روی دست استاد یاد بگیری.

این روش تو همه چی برای یاد گرفتنه. استعداد و علاقه داری. نیاز به علم داری که با کتاب و آموزش کم کم و قدم به قدم به دست میاد.
نیاز به فن و قلق یابی داری که با تجربه و نقد و تحلیل بدست میاد.
قدرت مشاهدت رو قوی کن. برای یادگیری هدف داشته باش. موضوعی کار کن. صبور باش و هر مرحله همون قسمت رو یاد بگیر. اول تو یادگیری تقلید محض باش و تو اجرا سعی کن مراحل بعدی خلاقیت رو تجربه کنی.
با کارای ساده شروع کن. با نمونه های آماده و عوض کردن ی قسمت عوض کن. کار نیمه کاره ای رو کامل کن. برای یک طرح خوب تو گالری سعی کن دلایل خوبیش رو برای خودت دربیاری و تحلیل کنی...
به مرور بین ابزار و نتیجه خوب میتونی از مرحله تسلط به تکنیک رد بشی و به مرحله های جدید و حرفه ای تری برسی که از لحاظ اجرا هم حرفهای گفتنی داشته باشی.... همیشه به معانی تصاویر و زیبایی های اصولی هم توجه کن. کتابهایی تو مایه های موضوعات مبانی هنرهای تجسمی و اصول زیباشناسی بخون. کاتالوگ هنری ببین....

خلاصه با دو دست باز برو تو آغوش طراحی.
مففف!

یا علی

afiisiyah

Member
خیلی ممنون از توضیحاتتون

شما هم در خرید قلم نوری توضیحات خوبی به من دادید و هم این جا

واقعا خیلی خوب و مهربونید:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا