من برگشتم!

Alireza Saeedi

Active Member
چقدر دلم برای همه تنگه... :(
چند مدته اوضام طوریه که برای خوابیدن به سختی وقت پیدا میکنم
ینی جوریه که شب ساعت 2-3 لپ تاپ تو بغلم یهو به ساعت نیگا میکنم
میبینم 6 صبحه و من اصلا نفهمیدم کی خوابیدم! اصن یه وضی بوخودا
.
هی تصمیم گرفتم برگردم، اومدم یه سر زدم دیدم وقت نمیشه
بیخیال شدم، ولی امروز دیگه تصمیم قاطعانه گرفتم که واسه
پیش شما بودن و پیشرفت دیگه برگردم :دی خوش اومدم بعد
از مدتها :wink:
.
کانون تبلیغاتیی که اونجا کار میکنم اینجوری قرار داد بستیم که
هر کارت ویزیت نیم ساعت :| هر فاکتور 10 دقیقه :| هر صفحه
کاتالوگ 20 دقیقه :| و الی آخر دیگه... :cry:

چند تا از کارت ویزیت های نیم ساعتمو میزارم، لطفا به یه
کامنت کوتاه بسنده نکنین و هر چی اشکال دارن بگین!!
.
.
به کارای ضعیفم نخندین ها، فرض کن مشتری همین العان
از ده رسیده، وایساده بالای سرت هی میگه زودباش :|

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    68.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    80.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • 3.jpg
    3.jpg
    44.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 4.jpg
    4.jpg
    126.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 5.jpg
    5.jpg
    33.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

AYANDEHSAZ

Member
سلام

بازگشتتون رو تبریک می گم :green:

با این شرایطی که شما می گید و زمان کمی که داشتید خیلی خوب کار کردید . تنوع هم در کار هاتون زیاده . با این که چند تا از طرح ها ساده هستن ولی به نظر من رنگ بندی و ایده جالبی دارن . در هر صورت مطمئن هستم که اگه زمان بیشتری به شما بدن می تونید طرح های خیلی جالب تری بزنید .

موفق باشی :rose:

hhhhaaaa

Member
سلام
چه تصادفی من هم گفتم بیام ببینم میتونم تو انجمن بیام و دووم بیارم که دیدم یکی زده من برگشتم... اومدم دیدم به دوست جان خودمونه که... خوش اومدی ... البته خودمم تازه اومدم :دی
---
خوشمان امد از سرعت عمل... تو 30 مین کارت طراحی کردن هنر می خواد...کارهای زیبایی شدن مخصوص سلیقه آدمای 30 دقیقه ای که بالا سر وای میستنه...
خسته نباشی و موفق بباشی:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام علیرضا جانــ ، خوش آمدی
والا معمولا تو کانون های آگهی و تبلیغاتی مخصوصا تو شهرستان ما به همین صورت ساده طراحی میکنن ، حتی خود مردم از اینا بیشتر خوششون میاد. مثلا کارت ویزیت مدرن کار شده نشونشون بدی ، ضد حال میزنن !!
به نظر من که کارتون برای چنین جایی کافیه و خوبه !
فقط در خاتون ، رنگ داخلی (آبی کمرنگ) با زمینه یجوریه ؟! البته شاید برای من یجوریه :-؟
همچنین در کارت ویزیت نیک راد ، قسمت پایین که "اجرای تورهای خارجی و ..." رو قرار دادی تو چاپ خاکستریش پر رنگ تر خواهد بود ، جوری که دیده نشه ، یکم روشن تر بشه فکر کنم بهتر باشه :-?
موفقیتــــ

Mj

Well-Known Member
سلام علی جون
خوش اومدی
در مورد اون کار صورتی خودشون گفتن با نستعلیغ بنویسی؟ ( به نظرم خیلی به این کار نمیاد یا حداقل باید روی چینشش بیشتر کار بشه)
ولی خوشگله
از خاتون هم خوشم اومد
خسته نباشی دادا:rose:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

خیلی خوبه .....

- اما نکته تکراری تو همشون نوع فونتشه که میتونه تغییر کنه ...

موفق باشی ...

Alireza Saeedi

Active Member
از همه ممنونم بابت نکاتی که گوشزد کردین !
حسین جان توام برگرد پسر :دی

رنگ خاکستری رو فرستادم واسه رول! ولی با درصد کمتر! این پیش نمایشه که پررنگ کردم که مثل بعد چاپ باشه!
قبول دارم فونت تو همه تکراریه، سعی میکنم از این به بعد اینطوری نباشه!
روی نوشته ی ارکیده هم باید بیشتر کار میشد ولی طرف واقعا کفرمو درآورده بود... :|

sh1 graphic

Well-Known Member
خوش اومدی
کارهاتون رو دوست دارم و به نظرم زیبا شدن
چون از سادگی و نظم خوبی یر خوردارند

MOSTAFA

کاربر فعال
به به علیرضا گل:green:بلاخره یه سری زدی کم پیدایی :دی

طرحهای ساده ای شده و با توجه به وقتی که روشون گذاشتی خوبه، استفاده از فونت ها هم در همه کارها مناسب و خوبه
فقط چند تا نکته توی نگاه اول به ذهنم رسید:
از سمت راست طرح اول خیلی سادس، میتونستی با استفاده از تصایور استوک یا یک بکگراند بهتر خیلی بیشتر از این جذابیت تبلیغاتی ایجاد کنی، البته این کار خوبه اما تا عالی بودن خیلی فاصله داره
طرح دوم با توجه به این که برای یه موسسه هست کار مناسب و خوبیه و رنگ بندی خوبی هم داره فقط اگه اون نوار عمودی پیچک ها رو به صورت افقی در طرح استفاده میکردی تعادل تناسب و ترکیب بندی حفظ میشد
طرح سوم با توجه به مورد استفاده مناسب و خوبه، یه پیشنهاد: میشد با استفاده از یک بگراند آبی آسمانی و متون سفید کمی طرح رو از حالت سادگی خارج کرد
در طرح چهارم فکر میکنم ترکیب رنگ گرم بیشتر مناسب باشه چیزی شبیه به کرم و زرد با توجه به این که کار مرتبط با کوزه هست و استفاده از طرح ترنج رنگی تر وی یکم کار روی جزئیات، در کار هایی که مربوط به مکان های هنری هست روی رنگبندی و جزئیات گرافیکی و تزئینی بیشتر از کار های دیگه باید کار کرد تا جذابیت تبلیغاتی بیشتری داشته باشه
طرح پنجم رنگ سیاه استفاده شده اصلا مناسب یک موسسه توریستی نیست مخصوصا با اون جمله "سفر خوش..." من به شخصه حس کردم سفر آخرت منظورشه :دی (شوخی :دی) باید از یک بکگرتند بهتر که هم کار از سادگی در بیاد و هم رنگبندی آرامش بخش مثل سبز یا آبی داشته باشه...
موفقیتـ:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا