mgh-max شرمنده نتونستم جواب درست و حسابي بدم.روي اين موضوع آزمايش كردم و به نتايج زير دست يافتم.
ناگفته نمونه كه هر وقت خودم با اين جور مشكلات روبرو ميشم,آزمايش انجام ميدم..به اين صورت كه در شرايط يكسان در مورد اشكال كار بررسي ميكنم و هر بار يكي از تاثير گذار ها رو عوض ميكنم.
mr photographic:فعال
enviroment color:مشكي
diffuse:مشكي
شفافيت 100%
مورد اول:رنگ متريال سفيد و مشگي در شفافيت100% فرق چنداني با هم ندارند.
مورد دوم:رنگ محيط مشكي و سفيد هم در شفافيت 100%فرق چنداني با هم ندارند
leve 1
در مرحله اول اومدم از متريالRaytrace استفاده كردم و به اين نتيجه رسيدم كه اين متريال اصلا قدرت كاربرد حرفه اي رو نداره (حداقل براي ايجاد شيشه)چون با توجه به شيشه بودن مترال هيچ گونه سايه اي در زير اون ايجاد نشد.
=================
level 2
اينجا اومدم از متريال mental ray وقرار دادن glass در اسلوت surface استفاده كردم و نتيجه باعث شد كه چشمام از حدقه بزنه بيرون.با اينكه نتيجه رضايت بخش بود اما قانعم نكرد.
=================
level 3
با خودم گفتم بزار از متريال Arch & Design استفاده كنم كه هميشه به عنوان يه متريال حرفه اي ازش نام بردند.و نتيجه اين شد.
با اينكه نسبا تا راضي كننده بود اما براي يك تصميم گيري كافي نيست.و بايد از يك موتور رندر ديگه استفاده كنم تا نتيجه ي نهايي صادر بشه.
================
با vray همه ي شرايط بالا رو هم شبه سازي كردم و تست رندر نشون داد كه Arch & Design در منتال ري ميتونه بسيار بهتر از بقيه متريال ها عمل كنه و چون در vray متريال ديگه اي وجود نداشت كه تست ديگه اي بگيرم و با در نظر گرفتن اينكه vray يكي از بهترين موتور رندر هاست بهش اعتماد كردم.و..
================
خب حالا ميرسيم به مشكل شما كه با توجه به شرايط بالا و در نظر گرفتن محيط ساخته شده در كار شما,اينطور ميشه گفت كه سفيديه ميز 95% انعكاس قسمتي از محيط شماست.نه فعال كردن exposure !
من يه پيشنهاد ميكنم كه براي اينكه بتونيد تشخيص بديد كدوم متريال طبيعي تر عمل ميكنه همين آزمايش رو توي خونه انجام بدي و از شيشه مسطح استفاده كنيد و ببينيد سايه ايجاد شده چقدر تاريك يا روشنه و يا محيط چقدر روي شيشه تاثير ميزاره.
موفق باشي.