من این مشکل رو دارم و می دونم خیلی های دیگه هم همین مشکل رو دارند

tamizi

Member
سلام
من این مشکل رو دارم و می دونم خیلی های دیگه هم همین مشکل رو دارند
البته فکر نمی کنم جوابش خیلی سخت باشه ... پس تو رو خدا کمکمون کنید
مشکل :
وقتی تو سایتم یک عکس آپلود میکنم و پاکش میکنم و دوباره با همان نام عکسی دیگر را آپلود میکنم , همان عکس اولی را نمایش می دهد ... مگر اینکه ده بار کنترل و اف 5 را بزنم ... راهی نیست بشه به صورت خودکار هر دفعه عکس را بارگزاری کند
یعنی سیستم عکس رو کش نکنه ؟
ممنون میشم ....

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز این یک امر طبیعی‌ هستش ! تا زمانی‌ که روی سیستم شما فایل ها مجدد بارگزاری نشه و از فایل های کش شده روی سیستم شما استفاده بشه عکس ها به همان صورت قبلی‌ به نمایش در میان و زمانی‌ که شما صفحه را مجددا به طور کامل بارگزاری می‌کنید تصحیح خواهد شد...
مگر اینکه ده بار کنترل و اف 5 را بزنم
با یکبار زدن هم تصحیح می‌شه ...

tamizi

Member
از پاسخ بسیار بسیار سریع شما ممنونم
من یک برنامه با وی بی ساختم که آدرس فایل رو بهش می دی و اون میره فایل رو دانلود میکنه ... خوب
ولی بعد از اینکه فایل مورد نظر رو عوض میکنم ( اسم فایل تغییری نمیکند) باز هم همون فایل قبلی رو دانلود میکنه در حالی که اون فایل اصلا رو هاست وجود نداره !!!
حالا کدوم دکمه رو باید بزنم !!!؟

Parham

Well-Known Member
ببین دوست عزیز بعضی‌ از موقع ها زمانی‌ که شما سایت را میبینی‌ علاوه بر اینکه صفحه یا عکس روی سیستم شما کش می‌شه روی سرور هم کش می‌شه و نیاز به بارگزاری کلی‌ صفحه هستش تا دوباره عکس یا فایل جدید جایگزین بشه و این مشکل از سمت کلاینت یا شما نیستش ...

tamizi

Member
اوه ... عجب ...
من انصافا دیگه این مورد رو نمی دونستم ...
ان شا الله باید خودم برای ساخت اینترنت 3 آماده کنم ... خودم باید نواقص اینترنت رو بر طرف کنم !

از شما به خاطر حسن نیت و راهنماییتون سپاسگذارم
کمک خوب و سریعی به من دادیم
ان شا الله عروسیتون جبران میکنم ... ( به شرطی که زنونه و مردونه از هم سوا باشه!)

جدیدترین ارسال ها

بالا