با اضافه حرفهای سارا یکم هم drop shadow دادن تا بعد هم بگیره!sara_is_nice_girl گفت:کار خاصی تو این طرح انجام نشده فقط با یک براش نرم اطراف پروانه محو شده و میزان Opacity پروانه کم شده تا بنظر برسه که انگار پشت یک شیشه هست و کمی محو شده. البته روی این طرح ریزه کاری هم زیاد کار شده منتها اصول کلی اون همین جوریه.
به نظرم Iner shodow و bavel هم داده فراموش نكنيد اينها دو گزينه اساسي براي برجسته كردن هستن
ok...........thanxنه عزيزم البته كه پروانه رو اينطوري نكرده به نظرم يه لايه جديد ساخته كه اون دايره دور پروانه (حباب شيشه اي) رو متشكل ميشه من منظورم اون لايه بود ببخشيد خوب توضيح ندادم
درضمن اينجا زمين مسابقه نيست بلكه جايي هست كه تبادل اطلاعات ميشه من اگه ادعام ميشد كه بلدم تاپيك نميزدم و هيچ درخواستي رو نميكردم چون ادعام ميشد كه بلدم و برام افت داشت همه اينجا همينطوري هستن اگه غير از اين فكر ميكني بگو
ولی به نظر من زیاد شبیه نشده یعنی به پشت شیشه نمیخورهsara_is_nice_girl گفت:کار خاصی تو این طرح انجام نشده فقط با یک براش نرم اطراف پروانه محو شده و میزان Opacity پروانه کم شده تا بنظر برسه که انگار پشت یک شیشه هست و کمی محو شده. البته روی این طرح ریزه کاری هم زیاد کار شده منتها اصول کلی اون همین جوریه.
تسمه پروانهsheitunak_joooon گفت:واي بالاخره يكي پيدا شد آموزشش رو اساسي بلد باشه
آفرين
حالا چه نوع پروانه اي خوب هست؟