منو ورودپرس و گوگل

سلام دوستان
من يه چند وقتيه كه وبلاگ خودمو راه انداختم و از وردپرس استفاده ميكنم ولي هيچ كدوم از مطالبم تو گوگل نيست البته به گوگل معرفي هم كردم ولي بازم ثبت نشده حتي صفحه اول وبلاگ . ولي تو ياهو تقريبا تمام صفحات ثبت شده :blink: ميخواستم ببينم دليلش چيه؟
آيا بايد كدي در اول صفحات اضافه كنم؟
با تشكر

و اما موتور جستجوي گوگل...

من نميدونم وردپرس چيه اما ميدونم كه شرايط زيادي براي راه يافتن به موتور جستجوي گوگل وجود داره كه از متاتگ ها گرفته تا لينك دادن ديگران به شما و عدم تقلب شما در آن دخيل هستند.
منظور من از عدم تقلب شما اين است كه مثلا شما 10 تا وبلاگ درست كنيد و همه آنها به هم لينك شوند و يا مواردي اين چنين كه نرم افزارهاي هوشمند موتور گوگل شما را به عنوان اسپم از موتور جستجو حذف مي كنند.
خلاصه بايد خيلي سعي و دقت كرد از منم ميشنوي يه مطالعه تكميل راجع بهش بكن.

آخه من قسمتهاي ديگه اي از سايتمم هست كه تو گوگل ثبت شده ولي فقط همين ورودپرس ثبت نشده . در ضمن هيچ تقلبي هم انجام ندادم و همين يه وبلاگ رو هم دارم

آقا مهدي من خدمتت مثال زدم اگر نه همينطور كه گفتم شرايط زيادي وجود داره براي رفتن توي موتور جستجو من اطلاعاتم راجع به كليات است و نه جزييات گوگل دوست من خودش داره كتاب در مورد گوگل مينويسه يعني گوگل را خورده اما يه اشتباه كوچيك باعث شد كه گوگل بعد از چند ماه تازه لينك اصلي سايتش را شناخته!
|

راستش من شنيدم كه يه كدي هست براي اينكه مطالب ووردپرس بهتر تو گوگل ثبت بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا