سلام . من يه فایل فلشو چه جوری می تونم تو سایت بذارم.:cry:
ا ايمان صفرزاده New Member Oct 29, 2006 #2 جناب آقای حسین خان خسروی سلام . باور کن من خنگ نيستما !!! فرض کن يه انيميشن درست کردم میيخوام بذارم تو سایت خودم . چه جوری بايد اين کارو بکنم . ياعلی
جناب آقای حسین خان خسروی سلام . باور کن من خنگ نيستما !!! فرض کن يه انيميشن درست کردم میيخوام بذارم تو سایت خودم . چه جوری بايد اين کارو بکنم . ياعلی
benyamin_pc Well-Known Member Oct 29, 2006 #3 آقا ایمان با تگ <embed src=your file name.swf> اگرم با Html میونه خوبی نداری با فلش پابلیش کن خ.دش تمام کارهارو انجام می ده
آقا ایمان با تگ <embed src=your file name.swf> اگرم با Html میونه خوبی نداری با فلش پابلیش کن خ.دش تمام کارهارو انجام می ده
ا ايمان صفرزاده New Member Nov 1, 2006 #4 آقا من با فلش فایل مورد نظر خودمو پابلیش کردم ولی وقتی تو سایت میذارمش هیچی نشون نمیده . معلومه که جایگزین شده ها ولی هیچی نشون نمیده ! يا علی .
آقا من با فلش فایل مورد نظر خودمو پابلیش کردم ولی وقتی تو سایت میذارمش هیچی نشون نمیده . معلومه که جایگزین شده ها ولی هیچی نشون نمیده ! يا علی .
amir_s Active Member Nov 1, 2006 #6 همراه فایل HTML ی که Upload می کنید باید فایل Flash شما هم باشه !
benyamin_pc Well-Known Member Nov 4, 2006 #7 اون Htmle که فلش ایجاد کرده رو همراه با Swfi که بازم فلش ایجاد کرده را با همون اسم upload کن بی زحمت بعد از تو اینترنت وقتی آدرسه اون Htmlaro بنویسی و Enter کنی همه چیز درسته.
اون Htmle که فلش ایجاد کرده رو همراه با Swfi که بازم فلش ایجاد کرده را با همون اسم upload کن بی زحمت بعد از تو اینترنت وقتی آدرسه اون Htmlaro بنویسی و Enter کنی همه چیز درسته.