منم یه سوال دارم. میشه جواب بدید ؟

arshiakhafan

New Member
سلام . آقا میخواستم بدونم چه جوری تو فتوشاپ میشه یه تکست رو بغل هم بغل هم به صورت تقریبا کم رنگ بزارم بگراند عکسم ؟ مثلا دیدید وقتی که یه عکس کوچیکو بگراند کامپیوتر میکنید چه جوری بغل هم بغل هم میشه ؟
من میخوام تکستم یا نوشتم یا عکسم اونجوری و یه کم کج بیوفته بگراند عکسم بد روش دیگه هر کاری که میخوام بکنم . یعنی یه بگراند اونجوری داشته باشم و روش کار کنم . منتظر جواب هستم . دم همتون گرم:d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم منظور شما استفاده از عمل Fill هست. شما باید اول یک پترن (Pattern) ایجاد بکنی و اون رو بعنوان یک پترن جدید ذخیره کنی. بعد با فشار دادن کلیدهای Shift+F5 وارد کادر Fill بشی و اون پترن ساخته شده رو انتخاب کنی و به این صورت کل صفحه همونطوری که میخوای از اون پترن خاص پر میشه.

White Rose

Member
sara_is_nice_girl گفت:
فکر کنم منظور شما استفاده از عمل Fill هست. شما باید اول یک پترن (Pattern) ایجاد بکنی و اون رو بعنوان یک پترن جدید ذخیره کنی. بعد با فشار دادن کلیدهای Shift+F5 وارد کادر Fill بشی و اون پترن ساخته شده رو انتخاب کنی و به این صورت کل صفحه همونطوری که میخوای از اون پترن خاص پر میشه.
درست همونطوری که سارا خانوم گفتنند اگر توضیح بیشتری میخوای بگو تا برات توضیع بدم.

Sleekman

Member
درسته! كلا در اينجور موارد ريزريز سريعترين راه ساختن پترنه..

جدیدترین ارسال ها

بالا