منم دوست دارم کد نویس بشم راهنمایی کنیدتورخدا

rasulirad

New Member
سلام خدمت شما عزیزان و استادان
من پست های دیگه هم گذاشتم اما نتونستند راهنمایی کنند من رو
من میخوام کد نویس بشم امانه html و نهcss بلدم . آموزش ها رو سرچ میکنم همش تکراری هستش و نگفتند این ها رو یاد بگیرید به چه کاری میاد
اگه شما از طریق مجازی چیزی یاد گرفتید به من هم بگید تا یاد بگیرم به استاد مجید هم پیام زدم سایت خارجی معرفی کردند و منم زبانم خوب نیست
ممنون میشم
خیلی دوست دارم یاد بگیرم:cry::cry::cry::cry:

fabirco

Banned
سایت http://www.w3schools.com استفاده کنید واسه یادگیری خیلی مفید هست و در همه زیمنه html - css - .net و .. مفیده
براای html - css از مقالات فارسی هم می تونید استفاده کنید شما که زبانتون خوب نیست . ضمنا به شدت تاکید می کنم تا html-css-javascript رو کامل یاد نگرفتید سراغ برنامه نویسی نرید

rasulirad

New Member
سلام دوست عزیز استاد مجید هم این سایت معرفی کردند اما خارجی هستش که

+Mohammad+

Well-Known Member
مقالات فارسی توی اینترنت زیاد هستش .. دانلود کنید و مطالعه کنید ...

+Mohammad+

Well-Known Member
من خودم چندین کتاب رو خوندم تا یاد گرفتم ... البته با همین سایت های انگلیسی و کتاب های انگلیسی هم کار کردم .. ولی شما همین کتابهای موجود رو دانلود کنید و بخونید .. اکثرشون مفید هستند .. من هم کتاب خاصی در سطح اینترنت سراغ ندارم .. اکثرشون حالت جزوه دارن تا کتاب!

ali golm

New Member
سلام.
نگاهی به اینجا بندازید :

شروع یادگیری html

بعد از چند مبحث اول، یک چارچوب سایت به طور ساده ساخته شده تا با یک ساختار ساده برای سایت آشنا شوید (از CSS هم استفاده شده و آموزش هایی وجود داره) .
نویسندش هم خودم هستم. مسلما هیچ آموزشی ایده آل نیست اما امیدوارم برای شما سودمند باشه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا