منظور از کنترل پنل فول آژاکس چیه؟

i-php-i

Active Member
من از آژاکس به این صورت استفاده می کنم: وقتی کاربر روی یکی از لینکهای پنل مدیریتی سمت راست کلیک می کنه، بدون استفاده از آژاکس همه صفحه ریفرش می شه اما وقتی کاربر روی یکی از لینکهای درون محتویات اصلی صفحه کلیک می کنه یا یه فرم رو ارسال می کنه از آژاکس استفاده می کنم.

آیا این روش استاندارد هست یا باید طوری سایتها رو طراحی کنم که در هر شرایطی از آژاکس استفاده بشه؟

eAmin

Well-Known Member
روش استاندارد خاصی وجود نداره، این به سیاست شما در پیاده سازی سایت/سیستم مورد نظر بر میگرده.
شما هم میتونید، تمامی اجزای صفحه رو از طریق Ajax بارگذاری کنید و یا از همون روش خودتون استفاده کنید، هیچ مشکلی نیست. ولی همونطور که گفتم به سیاست کاریتون برمیگرده.

i-php-i

Active Member
روش استاندارد خاصی وجود نداره، این به سیاست شما در پیاده سازی سایت/سیستم مورد نظر بر میگرده.
شما هم میتونید، تمامی اجزای صفحه رو از طریق ajax بارگذاری کنید و یا از همون روش خودتون استفاده کنید، هیچ مشکلی نیست. ولی همونطور که گفتم به سیاست کاریتون برمیگرده.
من شنیدم که استفاده بیش از حد از آژاکس مناسب نیست. از طرفی اگر بخوام همه قسمتهای سایت رو بصورت آژاکس تعریف کنم، حجم کدهای فایل جاوااسکریپت بالا می ره.

بطور کل چه روشی رایج هست؟

farik

Well-Known Member
با سلام..
من معمولا طوری سیستم رو طراحی میکنم که هم با ایجکس و هم بدون اون کار کنه تا اگه جاوا اسکریپت غیرفعال بود بازم کار کنه...ولی همونطور که گفتن استانداردی ندیدم براش..فقط میگن اگه همه سایت ایجکس باشه فقط از نظر سئو به مشکل برمیخورید...
موفق باشید..

i-php-i

Active Member
با سلام..
من معمولا طوری سیستم رو طراحی میکنم که هم با ایجکس و هم بدون اون کار کنه تا اگه جاوا اسکریپت غیرفعال بود بازم کار کنه...ولی همونطور که گفتن استانداردی ندیدم براش..فقط میگن اگه همه سایت ایجکس باشه فقط از نظر سئو به مشکل برمیخورید...
موفق باشید..
من می خوام کنترل پنل سایت رو بصورت فول آژاکس بسازم. موتورهای جستجو به این بخش دسترسی ندارن.

برای صفحاتی که موتورهای جستجو بهشون دسترسی دارن، فقط بخش نظر سنجی و ارسال نظر رو بصورت آژاکس می نویسم.

نظر شما چیه؟

farik

Well-Known Member
با سلام...
خوبه...بستگی به کارتون داره بازم..البته بازم میگم بهترین حالت سازگاری با هر دوحالته..
موفق باشیدووو

جدیدترین ارسال ها

بالا