قالب منظره

سلام دوستان بعد از یه مدت منم یه کار بزارم ...:green:
کاری را که میبینید با مایا زدم کوهش را با ویو ساختم اما خیلی بد ریتوپولوژِی میشد واسه همین تو مایا دوباره ساختم گل و گیاه ها با پینت افکت خود مایا زذه شده درخت چه ها هم همین طور رندر با منتال ری و زمان رندر هم 22 دقیقه بوده
cpu cori 7 خوشحال میشم نظرتون را بدونم )برا اینکه بهتر ببینید تو یه صفحه جدید باز کنید و زوم کنید تا عکس واضح شه...
s07kp8c3vc06yofe952.jpeg

madmaster_3d

Well-Known Member
منظره قشنگی شده. ولی می تونی با این کاری که میگم قشنگ ترش بکنی
1. به جای آسمون ابری بارانی سیاه آسمون ابری آبی خوشگل بزار حالش رو ببریم
2. خیلی تاریکه نور خورشید بزار قشنگ روشن کنه همه جارو
3. می تونی یک بادبادک درست کنی و روی چمن ها بزاری
4.اگر یک بچه هم باشه که بهتر.
5.می تونی یک درختی هم بزاری که خیلی عرضش زیاده و یک سوراخ داره
6. می تونی یک رودخونه هم کنارش بزاری
7. اگر یک کلبه ساده هم که با درخت های بریده شده درست شده باشه بزاری که عالیه

خلاصه همین کار رو می تونی خیلی از اینی که هست خفن ترش کنی. موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خوبی شده اما چند تا مشکل اساسی داره
بسیار تاریک هست.درک نمیکنم روشن کردن و واقعی کردن اینقدر کار سختیه؟ این اشتباهات غیر قابل گذشت هستن
مایا قابلیت عجیبی توی بحث اسکاتر داره که مکس همیشه حسرتش رو میخوره.باعث تعجب هست که اینقدر محدود یه گوشه کوچولو چمن های قابل قبول اما گل های غیر قایل قبول وجود داره
فقط در حد تمرین قابل قبول هست.مطمئنا یه سری اصول رو باید یاد بگیرید.از جمله نور ... نور ... نور.

منظره قشنگی شده. ولی می تونی با این کاری که میگم قشنگ ترش بکنی
1. به جای آسمون ابری بارانی سیاه آسمون ابری آبی خوشگل بزار حالش رو ببریم
2. خیلی تاریکه نور خورشید بزار قشنگ روشن کنه همه جارو
3. می تونی یک بادبادک درست کنی و روی چمن ها بزاری
4.اگر یک بچه هم باشه که بهتر.
5.می تونی یک درختی هم بزاری که خیلی عرضش زیاده و یک سوراخ داره
6. می تونی یک رودخونه هم کنارش بزاری
7. اگر یک کلبه ساده هم که با درخت های بریده شده درست شده باشه بزاری که عالیه

خلاصه همین کار رو می تونی خیلی از اینی که هست خفن ترش کنی. موفق باشی
ممنون واسه نظر درست میگی عزیز نورش را بیشتر می کنم اتفاقا قراره یه بچه توش انیمیت کنم . کار هایی را که گفتی حتما می کنم قشنگ ترش می کنه
سلام.کار خوبی شده اما چند تا مشکل اساسی داره
بسیار تاریک هست.درک نمیکنم روشن کردن و واقعی کردن اینقدر کار سختیه؟ این اشتباهات غیر قابل گذشت هستن
مایا قابلیت عجیبی توی بحث اسکاتر داره که مکس همیشه حسرتش رو میخوره.باعث تعجب هست که اینقدر محدود یه گوشه کوچولو چمن های قابل قبول اما گل های غیر قایل قبول وجود داره
فقط در حد تمرین قابل قبول هست.مطمئنا یه سری اصول رو باید یاد بگیرید.از جمله نور ... نور ... نور.
ممنون عارف جان حتما رو نورش کار میکنم ولی منظورت از واقعی کردن چیه ؟ کدوم گل ها غیر قابل قبول اند ؟اگه منظور شما اون بوته ها هست دارند رفلکت آسمون را نشون می دند ....

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
ببین گل ها یا بوته ها که توی چمن هست.من کاری به رفلکت ندارم.خب اگه اذیت میکنه رفلکت خاموش کن.هدف اینه خروجی حرفه ای در یباد

جدیدترین ارسال ها

بالا