منطق سيستم tag

sanecity

Member
سلام
حتما تا حالا سايتهايي رو ديديد كه زير هر پست تگ يا كليد واژه هايي قرار ميدهند كه با كليك رو اونها مطالب مرتبط با اون موضوع نمايش داده ميشه

من دارم يه cms با php مينويسم ، حالا ميخوام اين سيستم تگ رو هم بزارم اما چندتا سئوال دارم :

به نظر شما اين كلمات كليدي رو خودمون دستي موقع ارسال مطلب بنويسيم ؟
يا سيستم اتوماتيك پست رو پردازش كنه و كلمات كليدي رو پيدا كنه؟ اگه اينطوري بايد تو ديتابيس كلمات كليدي از قبل تعريف كنيم كه بر اساس اونها تگ بزاره زير پست ؟

اقا كلا از منطقش سر در نياوردم

اگه كسي ميدونه لطفا راهنمايي كنه
با تشکر

aghanaser

Member
باسلام
بهترين كار اينه كه تگ ها دستي وارد بشن.يك روش اينه كه يك فيلد با عنوان tag توي بانك اطلاعاتي داشته باشيد كه به ازاي مقاديري مثل خبر و تاريخ و... كه به عنوان ركورد جديد وارد بانك ميشن يك ركورد هم با عنوان tag كه هرچيزي مي تونه باشه وارد بانك بشه.بعد توي قسمت جستجو ي سايت مي تونيد اين را ساماندهي كنيد كه جستجو بر اساس فيلد tag انجام بگيره يا هر فيلد ديگه اي ....
موفق باشيد

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
حتما تا حالا سايتهايي رو ديديد كه زير هر پست تگ يا كليد واژه هايي قرار ميدهند كه با كليك رو اونها مطالب مرتبط با اون موضوع نمايش داده ميشه

من دارم يه cms با php مينويسم ، حالا ميخوام اين سيستم تگ رو هم بزارم اما چندتا سئوال دارم :

به نظر شما اين كلمات كليدي رو خودمون دستي موقع ارسال مطلب بنويسيم ؟
يا سيستم اتوماتيك پست رو پردازش كنه و كلمات كليدي رو پيدا كنه؟ اگه اينطوري بايد تو ديتابيس كلمات كليدي از قبل تعريف كنيم كه بر اساس اونها تگ بزاره زير پست ؟

اقا كلا از منطقش سر در نياوردم

اگه كسي ميدونه لطفا راهنمايي كنه
با تشکر
البته یه ابزاری هم گوگل داره که یه فایل رو بهش میدی و کلمات کلیدی رو به شما میده
ولی نمیدونم به صورت api هست یا نه؟!

sanecity

Member
با تشکر از شما دوستان
روش دستی خوبه اما وقتی تعداد ارسال مطلب بالا باشه خیلی سخت میشه
اگه بخام به صورت داینامیک تگ ایجاد کنه بنظرتون بهترین راه حل چیه؟
اگه کلی کلمات کلیدی تعریف کنم بعد بر اساس اونها پست رو جستجو کنه ، بنظرتون خوبه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا