ممنون دوست منعالی! فقط اون پرده کمی ساده شده. روش بیشتر کار کن.
والا حامد جان من برای افتر افکت پلاگین looks از magic bullet رو دانلود و نصب کردم که واقعاً پلاگین عالی هستش برا پست پروداکشن. تقریباً تمام کارها رو توی اون انجام میدم و توی فتوشاپ فقط اگه بخوام deph of field اضافه میکنم و افکت نورها که اون هم با null light factory هستش و خط و خطوط اضافی کار.درود
خسته نباشی
میتونم بپرسم با افتر افکت چیکارش میکنی رندرو؟؟؟که بهتر از فتوشاپه؟؟؟
علی علی
سلامآقا خیلی خیلی قشنگه. مدل ها رو اگر خودت ساختی مخصوصا اون میز چوبیه ایول داره. حالا بریم سراغ ایرادها. اون عکس حمامت. دیوار آجری . متریال دستمال چرا توسی هستش؟! . دیوار ها تناسب نداره. و سقف هم عجیبه تو دستشویی و متریال ها خامند انگار تکسچری چیزی نداره. من وارد نیستم به نمای داخلی ولی شاید یکم نویز بهترش می کرد.
متریال میز و کف عالــــــــــــــــــــــــــیه ولی دیوار ها نه. نور پردازی و رندر ها هم از نظر من قشنگه ولی فکر کنم به نظر بچه های معماری جای کار داشته باشه.
درکل ادامه بده . صبر داشته باش. تسلیم نشو. به یک جایی میرسی
حمید جان کارفرما این میز رو توی یک خونه دیگه داشت. گفت اینو هر طور شده میخوام ببرم این خونه دیگه اینطوری شد که این میز هم اومد توی کار D:خوب شده به نظرم. از میزه ناهار خوریت خیلی خوشم اومده، فقط حیف که به طرح مدرنت نمیاد این میز کلاسیک.
پرسوناژت جالب نشده
ویو حمام هم چنگی به دل نمیزنه
آشپزخونه و نشیمنت رو دوس دارم
موفق باشی عزیز
منم با گفته اقا حمید موافقم.همیشه موّفق باشید.