منتظر نظرات قشنگتون هستم

vf7tyu

Member
بازم من اومدم با طرح هاي ساده و قديمي و پر از اشكال
:razz:
اميدوارم ناراحتتون نكرده باشم ولي اين روزا فقط دلم مي خواهد براي حضرت زهرا (س) طرح بزنم و تو كارم پيشرفت كنم تا كم كم ياد بگيرم چه كار كنم كه بهتر بشن
انشاا... تو طرح هاي آينده طرح هاي بهتر هم البته با كمك سايت و بچه هاي باحال سايت مي زنم
نظرتون با اينها چيه ؟

خیلی عالی شده موفق باشی
دو تا کارت عالی هستند در مورد کار دومت من خیلی خوشم اومد فقط یادت باشه البته من عقیده دارم آیه های قران رو اینجوری از بالا به پایین و برعکس ننویس اون براش ها رو بردار اینجوری خیلی قشنگتر هستش
البته نظر من هست
موفق باشی

vf7tyu

Member
ممنون از نظر لطفتون

اون هم به چشم و ممنون از تذكرت

توي دومي اگه براشها رو بردارم زياد خالي نميشه

belderchin

Member
هر دو كارت خيلي خوب شده ولي من از كار اولت خيلي بيشتر خوشم اومد
300.gif

كار خيلي زيبايي شده ... آفرين

موفق باشي

[SOBHAN]

Active Member
كار اول خوب شده در كل ولي پيشنهاد مي كنم كه امباس رو از نوشته برداري ...
كار دوم هم خوبه و عالي مي شه اگه اون حديث از امام و نام امام(ع) رو در همون موقعيت فعلي ولي به صورت افقي در بياري ...

موفق باشيد
محمد حسين

vf7tyu

Member
[SOBHAN];670586 گفت:
كار اول خوب شده در كل ولي پيشنهاد مي كنم كه امباس رو از نوشته برداري ...
كار دوم هم خوبه و عالي مي شه اگه اون حديث از امام و نام امام(ع) رو در همون موقعيت فعلي ولي به صورت افقي در بياري ...

موفق باشيد
محمد حسين

ممنون از لطف همه بچه هایی که نظر دادن و من رو دلگرم کردن
ببین بهتر شده سبحان آقای گل

vf7tyu

Member
اینم میتونه یه نمونه دیگه باشه این چطوره ؟

آخرین ویرایش:

Morteza76

Member
اصلا کارای خوبی نشده نه از ترکیب رنگ های جالبی استفاده شده و نه فونت و نه محل جایگذاری تصاویر ، تصاویر اصلا منظم و قرینه نیستند. کار از کیفیت مطلوب هم برخوردار نیست. نمی خوام تو ذوقت بزنم ولی انگار این کار یه بچه 12 - 13 ساله است که تازه کار با نرم افزار های گرافیگی رو یاد گرفته. در کل جالب نشده ولی از بک کارات خوشم امد.

vf7tyu

Member
اصلا کارای خوبی نشده نه از ترکیب رنگ های جالبی استفاده شده و نه فونت و نه محل جایگذاری تصاویر ، تصاویر اصلا منظم و قرینه نیستند. کار از کیفیت مطلوب هم برخوردار نیست. نمی خوام تو ذوقت بزنم ولی انگار این کار یه بچه 12 - 13 ساله است که تازه کار با نرم افزار های گرافیگی رو یاد گرفته. در کل جالب نشده ولی از بک کارات خوشم امد.

ممنون از لطف و تذکرتون

من توی این نرم افزار از یک بچه 5 ساله هم کمترم

منو بخاطر کارهام ببخشید اومدم یاد بگیرم

کم کم دارم توی سایت می گردم تا چیزهای جالبتر یاد بگیرم

بازم ممنون:cry:

نگفتی کدوم کارم قهوه ای رو میگی یا آبی یا سبز

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا