منبع یادگیری دوستان (غیر علمی)

perna

Member
سلام دوستان
نوروز 1392 رو به همه ی شما عزیزان تبریک می گم
یه سوالی که مدت هاست ذهن من رو مشغول کزده و تا حدودی هم خودم جوابش رو می دونم ، اما می خواستم از شما بپرسم اینه که:

اون دسته از دوستانی که به 3dmax مسلط هستند و به تقریبا به صورت حرفه ای کار می کنند ، از کجا کار با برنامه رو یاد گرفتند؟؟

من شخصا کار با برنامه رو ( در حد طراحی داخلی ) اول از طریق یکی از دوستان و بعد از طریق خواهرم که توی یک شرکت مهدنسی کار می کنه یاد گرفتم و عرض می کنم که کلاس نرفتم

خیلی از دوستان هم فکر می کنم که کلاس نرفتند و خودشون یاد گرفتند ولی خب بدون اینه کسی کمک کنه به آدم ، خیلی سخت میشه پیشرفت کرد. برای همین اگه بتونید بفرمائید که نحوه یاد گیری شما به چه صورت بوده و زمانش چقدر بوده خیلی ممنون میشم.

پ.ن:
من تا حالا در مورد کار های کامپیوتری هیچ کلاسی نرفتم و همیشه ترس داشتم که هزینه کنم و آخر سر به نتیجه ای که می خوام نرسم ؛ به عنوان مثال خواهر من دو تا جا کلاس رفت ولی به اون چیزی که می خواست نرسید. کم پیش میاد کسی خیلی حرفه ای پیدا بشه که مسلط باشه و آموزش هم بده.

ممنون
موفق باشید

من خودم از help خود مکس شروع کردم و سه ماه تابستون وایستادم ذره ذره ترجمه کردم تا تونستم یه چیزایی یاد بگیرم بعد بقیش رو از نت یاد گرفتم !!!! :)

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من با Help مکس و کتاب معملوی شروع کردم از زندگیم زدم صبح تا شب و شب تا صبح تو مکس میچرخیدم .
الته من که حرفه ای نیستم اما اینطوری یاد گرفتم .

rasool_jelve

Active Member
من سا 82 یا 83پیش دانشگاهی بودم و رایانه کار رو تموم کرده بودم به صورت اتفاقی مرحله به مرحله رفتم جلو شاید کمک خدا بود که حتما بود
اول فتوشاپ رو همینطوری نصب کردم و باهاش کلنجار رفتم کم کم تونستم یاد بگیرم بعد رفتم سراغ هلپ این مرحله اول بود که کلا من با در ورودی فتوشاپ و پیکسل و رنگ آشنا شدم
بعد با نرم افزاپریمیر آشنا شدم و مولتی فریم و مباحث متحرک سازی و کارد و اچ دی و دی وی و فهمیدم که مباحت پال و ان تی اس سی چیه
بعد با تیر دی مکس آشنا شدم برام اولش فوق العاده سخت بود چون نه پولی داشتم برم سر کلاس نه ....مشوقی و سر کوفت و این حرفا که پای این کامپیوتر چی میخام بعد با یک سی دی
شروع کردم که خیلی ناقص بود و یه سری مفاهیم رو قرو قاطی کرده بود بعد رفتم سراغ هلپ و یک سال به خاطر این که پولی نداشتم برم سر کلاس ترجمه کردم تا این که به یه جاهایی رسید
و تا حد مناسبی یاد گرفتم
بعد با نرم افزار افتر افکت آشنا شدم و چون مکس رو بلد بودم و فتوشاپ و پریمیر رو به راحتی کار رو با اون یاد گرفتم بعد از اون رفتم سراغ سینمای جوان و با مفهوم دیافراگم و شاتر و کلوین و وایت بالانس آشنا شدم و فوقالعاده به دردم خورد چون توی نرم افزار مکس دقیقا دوربین و نور واقعی رو براای دوربین مجازیش و نورهای مجازیش تعریف کرده و بعد از گذران همه اینها امروز متوجه شدم که به راحتی میتونم جلوه های ویژه رایانه ای بسازم و لی نتونستم به تلویزیون و سینما راه پیدا کنم چون سه چیز رو نداشتم پول -پرویی و پارتی الن هم دارم در زمینه بازی سازی تحقیق میکنم حالا جالبه این پروسه برای من 10سال طول کشیده رشته تاریخ که رشته اصلیمه هنوز تموم نکردم به همین خاطر و با این همه تلاش تو این ده سال به اندازه یک میلیون هم در نیاوردم نمی دونم چرا شاید پارتی نداشتم البته یک نکته را متذکر بشم که خود شرکت اتودسک هم شنیدم گفته براای مستر شدن در مکس باید فقط12 سال با مکس کار کنی تا خبره این نرم افزار بشی شاید مکس رو کامل بلد باشی اما نحوه ترکیب ابزارها مهمه

مثل دو تا جراح که یه درس می خونن و یه کلاس میرن و یه استاد دارن ولی یکی میشه من یکی هم میشه اندرو کریمر که خبره نرم افزار افتر اکته البته اون هم استاداش بهتر بودن همه کلاساش تازه با هلپ افتر مثل من کار نکرده ببخشید سرت رو درد آوردم می خاستم کامل راهنماییت کنم که صرف علاقه نری سراغ این کار ن اولش به خاطر علاقه بود و این که مثل خیلیا باعث افتخار تو این مملکتن من هم باشم
ولی به خاطر اون سه عامل که قبلا هم گفتم نشد (پول -پارتی -پرویی) الان به خاطر درجه بالایی که دارم بعد این ده سال دنبال
پولشم اینایی گه گفتم هم راهنمایی بود و هم دردو دل

نمون کارکلیپ موشن پیکچرم که از شبکه اصفهان و یک پخش شد رو ببین و نظرت رو بگو http://www.aparat.com/v/fxJy5

اگه هم کاری داشتی برام میل کن به [email protected]

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا