منبع آموزش های سه بعدی ( نظر شما چیست)

حدود سه ماه پیش به فکر آمد چرا ما که این همه آموزش خوب در زمینه سه بعدی داریم یک سایت نداشته باشیم که بیاد همه این ها را یک جا جمع کند و در واقع دسترسی را برای کاربران ساده تر کند تا کاربر خیلی راحت به مقصود خود برسد , و هم این که یک جورای سایت های کوچک هم به نان و نوایی برسند , از این رو دومینی با نام 3dtutorials.ir به ثبت رساندم و کار را امروز آغاز کردم . نمی دانم این سایت کمک رسان به دوستان خواهد بود یا خیر ولی امیدوارم این طور باشد ,
راستی دوستان نظرتون یادتون نره , فکر می کنید چنین سایتی چه چیزهای لازم دارد تا در شان شما دوستان عزیز باشد

آدرس سایت را هم که دادم ولی اینم دوباره ::
www.3dtutorials.ir

سلام , خیلی ممنون بخاطر این همه نظر !!
خوب دیدم کسی نظر نداد خودم یک نظر دادم , ایده کردم و حال می خواهم عملی کنم , , بنده می خواهم بخشی با عنوان معرفی هنرمندان راه اندازی کنم که در آن بخش سوابق کاری , یکسری نمونه کارهای شما و همچنین بیوگرافی شما را در سایت قرار دهم . لذا دوستانی که تمایل دارند, می توانند یک بیوگرافی به همراه سوابق کاری , منظور زمان شروع کار , نرم افزارهای که تا به حال کرده اند , پروژهای که حضور داشته اند , به همراه یکسری تصاویر از کارها را برای بنده ارسال تا در اسرع وقت در سایت قرار گیرد. با تشکر از دوستان

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
چه كار جالبي . من مي خواستم يك سايت اينطوري با بودجه و سرمايه مشخص به همراه چند نفر پرسنل راه بندازم .متاسفانه سرمايه اي كه جمع كرده بوديم به باد فنار رفت . خلاصه فعلا در دوران نهفتگي به سر مي بريم تا كه يكدفعه شكوفا شيم .

خوشحالم شما هم چنين نظري رو پياده كردين . اميدوارم موفق باشي دوست من . اگر هم كمكي از دستم برمياد كه نمياد و اگر هم بياد وقتشو ندارم در خدمت هستم

موفق باشي

آخرین ویرایش:
سلام , تشکر از نظر دوستان , منتظر نظر دیگر دوستان نیز هستم , از دیروز مخصوصا در بخش 3dsmax شروع کردم به گذاشتن لینک ها ولی متاسفانه شاهد این بودم که اکثر تصاویر آموزش ها مشکل دارند و متن هم طوری نیست که بتوان بدون تصاویر منظور را به کاربر رساند از این رو از مدیران بخش های می خواهم فکری برای این موضوع بردارند

جدیدترین ارسال ها

بالا